Шоколадна паска – смачний рецепт

Шоколадні паски
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка3 годs 40 хвПриготування40 хвЗагальний час4 годs 20 хв

Існує безліч рецептів паски, але шоколадна паска це щось по-особливому смачне і незвичне. Спробуйте й ви здивувати своїх рідних і створити справді святковий настрій.

 300 гр муки
 150 мл молока
 25 гр свіжих дріжджів
 100 гр цукру
 5 шт жовтків
 80 гр топленого масла
 120 гр шоколадних капель
 2 pinches ваніль, цедра
Глазур біла
 100 гр білого шоколаду
 40 гр масла
 40 гр згущеного молока
Глазур шоколадна
 100 гр чорного шоколаду
 50 гр масла
1

Молоко, 1ст.л. цукру,дріжжі, 1/3 муки кладемо в глибоку миску, вимішуємо (міксером), залишаємо на 30хв.

Дріжджі

2

Коли на поверхні з'являться бульбашки додаємо решту муки, цукру, жовтків, масла, ванілі, цедри. Замішуємо однорідне дуже липке тісто. Місимо 4-5хв міксером, або10-20 хв руками.

3

Накриваємо вологим рушником. Коли тісто виросте вдвічі, додаємо шоколад і ще раз добре вимішуємо.

Тісто на паску

4

Викладаємо тісто на 1/3 формочки і залишаємо на 1,5-2 години в теплому місці, щоб тісто підросло. Випікаємо при температурі 170 впродовж 30-40хв.

5

Охолоджену паску змащуємо білою або темною глазурью.

Інгредієнти

 300 гр муки
 150 мл молока
 25 гр свіжих дріжджів
 100 гр цукру
 5 шт жовтків
 80 гр топленого масла
 120 гр шоколадних капель
 2 pinches ваніль, цедра
Глазур біла
 100 гр білого шоколаду
 40 гр масла
 40 гр згущеного молока
Глазур шоколадна
 100 гр чорного шоколаду
 50 гр масла

Кроки рецепта

1

Молоко, 1ст.л. цукру,дріжжі, 1/3 муки кладемо в глибоку миску, вимішуємо (міксером), залишаємо на 30хв.

Дріжджі

2

Коли на поверхні з'являться бульбашки додаємо решту муки, цукру, жовтків, масла, ванілі, цедри. Замішуємо однорідне дуже липке тісто. Місимо 4-5хв міксером, або10-20 хв руками.

3

Накриваємо вологим рушником. Коли тісто виросте вдвічі, додаємо шоколад і ще раз добре вимішуємо.

Тісто на паску

4

Викладаємо тісто на 1/3 формочки і залишаємо на 1,5-2 години в теплому місці, щоб тісто підросло. Випікаємо при температурі 170 впродовж 30-40хв.

5

Охолоджену паску змащуємо білою або темною глазурью.

Шоколадна паска – смачний рецепт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори