Молоко, 1ст.л. цукру,дріжжі, 1/3 муки кладемо в глибоку миску, вимішуємо (міксером), залишаємо на 30хв.
Коли на поверхні з'являться бульбашки додаємо решту муки, цукру, жовтків, масла, ванілі, цедри. Замішуємо однорідне дуже липке тісто. Місимо 4-5хв міксером, або10-20 хв руками.
Накриваємо вологим рушником. Коли тісто виросте вдвічі, додаємо шоколад і ще раз добре вимішуємо.
Викладаємо тісто на 1/3 формочки і залишаємо на 1,5-2 години в теплому місці, щоб тісто підросло. Випікаємо при температурі 170 впродовж 30-40хв.
Охолоджену паску змащуємо білою або темною глазурью.