Грибний паштет з грінками

АвторМаріяРейтингСкладністьЛегко
Підготовка10 хвПриготування25 хвЗагальний час35 хв

Грибний паштет – це ідеальний варіант сніданку або ж перекусу. Він насичений грибним смаком та легкою пікантністю завдяки часнику та перцю. Смакувати грибний паштет найкраще з грінками або разом із м’ясною стравою. Труднощів приготування не викликає, все доволі легко та просто.

Інгредієнти:
 500 гр шампіньйонів
 2 невеликі цибулі
 2 ч. л. сухого часнику
 50 гр рослинної олії
 сіль(за смаком)
 чорний мелений перець(за смаком)
Спосіб приготування:
1

Шампіньйони потрібно ретельно промити та нарізати на невеликі пластини товщиною у 5 мм.

2

Почистьте цибулю та наріжте півкільцями.

3

У глибокій посудині обсмажте цибулю до прозорого кольору. Смажте протягом 5 хвилин.

4

Згодом додайте гриби, посоліть, поперчіть та додайте сухого часнику. Перемішайте та готуйте протягом 15 хвилин.

5

Потім перекладіть обсмажені гриби з цибулею у блендер та збийте до однорідної структури.

6

Грибний паштет готовий.

Інгредієнти

Інгредієнти:
 500 гр шампіньйонів
 2 невеликі цибулі
 2 ч. л. сухого часнику
 50 гр рослинної олії
 сіль(за смаком)
 чорний мелений перець(за смаком)

Кроки рецепта

Спосіб приготування:
1

Шампіньйони потрібно ретельно промити та нарізати на невеликі пластини товщиною у 5 мм.

2

Почистьте цибулю та наріжте півкільцями.

3

У глибокій посудині обсмажте цибулю до прозорого кольору. Смажте протягом 5 хвилин.

4

Згодом додайте гриби, посоліть, поперчіть та додайте сухого часнику. Перемішайте та готуйте протягом 15 хвилин.

5

Потім перекладіть обсмажені гриби з цибулею у блендер та збийте до однорідної структури.

6

Грибний паштет готовий.

Грибний паштет з грінками

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору