Гарбузові панкейки

Гарбузові панкейки

Як прикрасити панкейки на молоці

Повітряні панкейки на молоці прикрасьте на свій розсуд. Радимо використати шоколадну пасту, цукрову пудру та будь-яке варення. 

Збийте сметану з малиною або малиновим варенням до однорідної консистенції. Кремом, що вийшов, промажте кожен млинчик. 

Зверху можна прикрасити панкейки на молоці згущеним молоком або цукатами з гарбуза. 

Панкейки: корисний сніданок 

Якщо бажаєте урізноманітнити меню, можна також приготувати панкейки на молоці з яблуками, бананом. Замість розпушувача можете взяти столову ложку домашнього сиру. 

Спробуйте приготувати американські шоколадні панкейки на молоці з додаванням порошку какао – це чудова ніжна випічка!

Гарбузові панкейки

Гарбузові панкейки

Панкейки з гарбузом виходять красивого сонячного кольору, пористі та ніжні. За цим рецептом панкейки на молоці готують на сухій сковорідці, тому вони нежирні, що важливо для здоров'я.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 5 хвилин
Приготування: 35 хвилин
Загальний час: 40 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 40 g Вершкове масло
  • 200 g Борошна
  • 4 tbsp Цукру
  • 200 g Гарбузового пюре
  • 200 ml Молока
  • 10 g Розпушувача
  • Щіпка солі
  • 2 qt Яєць

Кроки приготування

  • Яйця збиваємо разом з цукром і сіллю.
  • Додаємо гарбузове пюре, молоко і розтоплене вершкове масло. Перемішуємо. Можна додати тертий гарбуз.
  • Всипаємо в гарбузове пюре просіяну муку з розпушувачем.
  • Тісто маємо отримати густіше, ніж на млинці.
  • Смажимо панкейки на сухій, гарячій сковорідці, викладаючи тісто столовою ложкою. Перевертаємо панкейки тоді, коли зверху утворяться повітряні бульбашки, а саме тісто зверху схопиться. Смачні панкейки готові. Смачного.
Прокрутка до верху