Колслоу - класичний американський салат
Колслоу - класичний салат зі свіжої капусти, який є практично ідеальним гарніром до смаженої курки, запеченого м'яса і, звичайно ж, стейків. Сам термін coleslaw прийшов з Нідерландів: слово koolsla у перекладі з голландської означає, власне, "капустяний салат".
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 300 g білокачанної капусти
- 1 синя цибулина
- 1 велика морква
- 2 стебла селери
- 1 tsp яблучного оцту
- 1 пучок петрушки
- 1 варений жовток
- 3 tbsp олія кунжутна
- 0.5 cups смаженого арахісу
- 1 tsp гірчиці
- сіль за смаком
Кроки приготування
- Овочі очищаємо. Капусту тонко шаткуємо і розтираємо із сіллю. Моркву натираємо на великій тертці.
- Цибулю нарізаємо півкільцями, селеру - скибочками, петрушку подрібнюємо.
- Збиваємо жовток із гірчицею та оцтом. Продовжуючи збивати, тонкою цівочкою вливаємо масло. Перемішуємо капусту, моркву, цибулю, селеру, петрушку та горіхи. Поливаємо заправкою, приправляємо сіллю та перцем, ретельно перемішуємо.