колслоу

Колслоу – класичний американський салат

колслоу

Колслоу - класичний американський салат

Колслоу - класичний салат зі свіжої капусти, який є практично ідеальним гарніром до смаженої курки, запеченого м'яса і, звичайно ж, стейків. Сам термін coleslaw прийшов з Нідерландів: слово koolsla у перекладі з голландської означає, власне, "капустяний салат".
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 25 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 300 g білокачанної капусти
  • 1 синя цибулина
  • 1 велика морква
  • 2 стебла селери
  • 1 tsp яблучного оцту
  • 1 пучок петрушки
  • 1 варений жовток
  • 3 tbsp олія кунжутна
  • 0.5 cups смаженого арахісу
  • 1 tsp гірчиці
  • сіль за смаком

Кроки приготування

  • Овочі очищаємо. Капусту тонко шаткуємо і розтираємо із сіллю. Моркву натираємо на великій тертці.
  • Цибулю нарізаємо півкільцями, селеру - скибочками, петрушку подрібнюємо.
  • Збиваємо жовток із гірчицею та оцтом. Продовжуючи збивати, тонкою цівочкою вливаємо масло. Перемішуємо капусту, моркву, цибулю, селеру, петрушку та горіхи. Поливаємо заправкою, приправляємо сіллю та перцем, ретельно перемішуємо.
Прокрутка до верху