грінки

Грінки до сніданку

грінки

Грінки до сніданку

Хто не пам’ятає з дитинства смак грінок на сніданок? Проста та улюблена всіма дітьми страва нашвидкуруч, зручна ще й тим, що ви можете з користю використати підсохлий хліб, що лежить у вас вже декілька днів. Рецепт на 3 особи.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 5 хвилин
Приготування: 25 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 6 скибок білого чи сірого хліба
  • 50 g цукру (краще коричневого)
  • 3 яйця
  • 250 ml 250 мл молока

Кроки приготування

  • Збити яйця з цукром та молоком
  • Є два способи приготування грінок : а) кожну скибку хліба добре намочити в молочній суміші та обсмажити з двох сторін на нагрітій пательні в маслі чи рослинній олії без запаху
  • б) змастити маслом форму для запікання, викласти туди змочені в яйцях з молоком скибки хліба, залити залишками суміші, при бажанні додатково поцукрувати і запікати при 180 градусах до золотої скоринки. Смачного!
Прокрутка до верху