Вершково-грибний крем-суп

Вершково-грибний крем-суп

Вершково-грибний крем-суп

Вершково-грибний крем-суп

Бажаєте скуштувати щось смачне та низькокалорійне? Поєднання ароматних грибів із ніжними вершками створює чудовий насичений смак.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 40 хвилин
Загальний час: 1 година

Інгредієнти для рецепту

  • 250 g шампіньйонів
  • 400 g картоплі
  • 1 цибулина
  • 200 ml вершків
  • 600 ml води
  • сіль – за смаком
  • білі грінки

Кроки приготування

  • Дрібно нарізаємо цибулю та обсмажуємо на рафінованій рослинній олії до золотистого кольору.
  • Нарізаємо гриби та відправляємо смажитися до цибулі.
  • Солимо цибулю і гриби та смажимо протягом 8 хвилин.
  • Доводимо воду до кипіння. Додаємо нарізану на середні шматочки картоплю та варимо її до повного розм’якшення.
  • Смажені овочі додаємо до картоплі, перемішуємо та варимо ще 5 хвилин.
  • Викладаємо все у блендер та збиваємо до утворення однорідної маси.
  • Додаємо вершки, підсолюємо та перемішуємо. Варимо впродовж 5-10 хвилин, не забуваємо помішувати.
  • Можна приготувати грінки зі свіжого хліба. Не використовуйте для цього багато олії, адже він буде занадто жирним. Кілька крапель - достатньо.
  • Ніжний грибний крем-суп готовий! Приємного смакування!
Прокрутка до верху