Вершково-грибний крем-суп
Бажаєте скуштувати щось смачне та низькокалорійне? Поєднання ароматних грибів із ніжними вершками створює чудовий насичений смак.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 250 g шампіньйонів
- 400 g картоплі
- 1 цибулина
- 200 ml вершків
- 600 ml води
- сіль – за смаком
- білі грінки
Кроки приготування
- Дрібно нарізаємо цибулю та обсмажуємо на рафінованій рослинній олії до золотистого кольору.
- Нарізаємо гриби та відправляємо смажитися до цибулі.
- Солимо цибулю і гриби та смажимо протягом 8 хвилин.
- Доводимо воду до кипіння. Додаємо нарізану на середні шматочки картоплю та варимо її до повного розм’якшення.
- Смажені овочі додаємо до картоплі, перемішуємо та варимо ще 5 хвилин.
- Викладаємо все у блендер та збиваємо до утворення однорідної маси.
- Додаємо вершки, підсолюємо та перемішуємо. Варимо впродовж 5-10 хвилин, не забуваємо помішувати.
- Можна приготувати грінки зі свіжого хліба. Не використовуйте для цього багато олії, адже він буде занадто жирним. Кілька крапель - достатньо.
- Ніжний грибний крем-суп готовий! Приємного смакування!