Пишні сирники з манкою: рецепт на сніданок

Сирники з чорницею
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування15 хвЗагальний час30 хв

Сирники з манкою - це чудовий сніданок, смачний і ситний. Для цього простого рецепту вам знадобляться домашній сир, яйця, манка, цукор, родзинки. Ці інгредієти є чи не на кожній кухні і часу на проготування сирників потрібно зовсім небагато.

 300 гр домашнього сиру
 1 яйце
 6 ст. л. манки
 1 ст. л. цукру
 50 гр родзинок
 3 ст. л. олії
 сіль, ванільний цукор
1

Перетираємо сир з яйцем та 2 ст. л. манки. Залишаємо масу на 15-20 хвилин для набухання манки.

2

Промиваємо родзинки та підсушуємо.

3

Додаємо у сирну масу ваніль, щіпку солі, цукор, родзинки й замішуємо тісто.

4

Формуємо сирні кульки, притискуємо їх трішки та обвалюємо у манці.

5

Смажимо на середньому вогні на олії.

6

Подаємо найкращі сирники з манкою з фруктами, сметаною, варенням.

Вам не обов'язково використовувати саме домашній сир, ви цілком можете купувати сир в супермаркеті. Проте, варто зважати на той факт, що текстура сирників дуже сильно залежить від жирності та структури сиру. Тому поексперементуйте і виберіть той сир, що смакуватиме вам найкраще.

Інгредієнти

 300 гр домашнього сиру
 1 яйце
 6 ст. л. манки
 1 ст. л. цукру
 50 гр родзинок
 3 ст. л. олії
 сіль, ванільний цукор

Кроки рецепта

1

Перетираємо сир з яйцем та 2 ст. л. манки. Залишаємо масу на 15-20 хвилин для набухання манки.

2

Промиваємо родзинки та підсушуємо.

3

Додаємо у сирну масу ваніль, щіпку солі, цукор, родзинки й замішуємо тісто.

4

Формуємо сирні кульки, притискуємо їх трішки та обвалюємо у манці.

5

Смажимо на середньому вогні на олії.

6

Подаємо найкращі сирники з манкою з фруктами, сметаною, варенням.

Пишні сирники з манкою: рецепт на сніданок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори