Помадки для прикрашення випічки чи паски

паски і крашанки
АвторAnnaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка20 хвПриготування20 хвЗагальний час40 хв

Ми пропонуємо вам декілька простих та перевірених рецептів приготування білої глазурі або помадки для оздоблення пасок, а також розмальовування пряників. Для кожного з цих рецептів вам знадобиться цукрова пудра. Ви можете купити готову пудру або приготувати свою, просто змоловши цукор у кавомолці. Отже, рецепти помадок для паски.

<h2>Білкова глазур</h2>
 200 гр цукрової пудри
 1 білок
 1 ч. л. цитринового соку
<h2>Приготування білкової глазурі</h2>
1

Білкова глазур ідеально підійде для розмальовування печива. Це базовий білий рецепт, а додаючи харчові барвники, ви отримаєте різнокольорову глазур. Для червоної глазурі достатньо додати декілька крапель бурякового соку.

2

Відділяємо білок від жовтка і кладемо його до ємності, в якій зручно збивати міксером.

3

Поступово додаємо цукрову пудру до білка, продовжучи збивати. Не давайте відразу всю пудру, таким чином ви зможете контролювати густину глазурі.

4

Для суцільного покриття пряників глазур може бути трохи рідшою, а для розписування – густішою. Для покриття паски глазур повинна бути достатньо густою, аби не стікати.

прикраси на паски

<h2>Желатинова помадка для паски</h2>
5

Якщо ви хочете, щоби помадка на пасці не кришилась і мала глянцеву еластичну поверхню – рецепт з желатином підійде ідеально. Вам знадобляться:
1 ч.л. (5 г) желатину, 200 гр цукру, 6 ст. л. води, декілька крапель цитринового соку.

6

Желатин заливаємо водою так, щоби покрити (приблизно 2 ст.л.) і даємо йому набухнути. Коли желатин набухне, добре його розмішати до однорідності.

7

У каструльці на малому вогні розтоплюємо цукор з рештою води, цукор повинен повністю розчинитись.

8

Зняти каструльку з вогню і до гарячого сиропу додати желатин, дуже ретельно вимішати ложкою, щоби не було грудочок.

9

Масу збивати міксером на високій швидкості, аж поки вона не стане білою та консистенції середньої густини сметани.

10

Додаємо декілька крапель лимонного соку і збиваємо ще біля хвилини. 

паска і посипка

<h2>Дуже проста в приготуванні помадка без яєць</h2>
11

Завдяки цитриновому соку, ця помадка має приємний кислуватий смак.
150 гр цукрової пудри, 3 ст.л. цитринового соку.

паска і посипка

12

Дуже ретельно вимішати цукрову пудру з цитриновим соком до однорідності і нанести на паску.

паски і крашанки

<h2>Помадка з цукрової пудри з молоком</h2>
13

Дуже простий рецепт глазурі, яка гарно лягає і легко застигає.
40 гр цукрової пудри, 1 склянка (200 мл) молока.

паски і крашанки

14

Молоко нагріти до гарячого. До пудри влити половину гарячого молока і ретельно вимішати.

15

Далі доливати молоко поступово, слідкуючи за консистенцією помадки, щоби вона не вийшла надто рідка.

16

Коли отримаєте необхідної густини глазур – нанести її на паску.

 

 

Інгредієнти

<h2>Білкова глазур</h2>
 200 гр цукрової пудри
 1 білок
 1 ч. л. цитринового соку

Кроки рецепта

<h2>Приготування білкової глазурі</h2>
1

Білкова глазур ідеально підійде для розмальовування печива. Це базовий білий рецепт, а додаючи харчові барвники, ви отримаєте різнокольорову глазур. Для червоної глазурі достатньо додати декілька крапель бурякового соку.

2

Відділяємо білок від жовтка і кладемо його до ємності, в якій зручно збивати міксером.

3

Поступово додаємо цукрову пудру до білка, продовжучи збивати. Не давайте відразу всю пудру, таким чином ви зможете контролювати густину глазурі.

4

Для суцільного покриття пряників глазур може бути трохи рідшою, а для розписування – густішою. Для покриття паски глазур повинна бути достатньо густою, аби не стікати.

прикраси на паски

<h2>Желатинова помадка для паски</h2>
5

Якщо ви хочете, щоби помадка на пасці не кришилась і мала глянцеву еластичну поверхню – рецепт з желатином підійде ідеально. Вам знадобляться:
1 ч.л. (5 г) желатину, 200 гр цукру, 6 ст. л. води, декілька крапель цитринового соку.

6

Желатин заливаємо водою так, щоби покрити (приблизно 2 ст.л.) і даємо йому набухнути. Коли желатин набухне, добре його розмішати до однорідності.

7

У каструльці на малому вогні розтоплюємо цукор з рештою води, цукор повинен повністю розчинитись.

8

Зняти каструльку з вогню і до гарячого сиропу додати желатин, дуже ретельно вимішати ложкою, щоби не було грудочок.

9

Масу збивати міксером на високій швидкості, аж поки вона не стане білою та консистенції середньої густини сметани.

10

Додаємо декілька крапель лимонного соку і збиваємо ще біля хвилини. 

паска і посипка

<h2>Дуже проста в приготуванні помадка без яєць</h2>
11

Завдяки цитриновому соку, ця помадка має приємний кислуватий смак.
150 гр цукрової пудри, 3 ст.л. цитринового соку.

паска і посипка

12

Дуже ретельно вимішати цукрову пудру з цитриновим соком до однорідності і нанести на паску.

паски і крашанки

<h2>Помадка з цукрової пудри з молоком</h2>
13

Дуже простий рецепт глазурі, яка гарно лягає і легко застигає.
40 гр цукрової пудри, 1 склянка (200 мл) молока.

паски і крашанки

14

Молоко нагріти до гарячого. До пудри влити половину гарячого молока і ретельно вимішати.

15

Далі доливати молоко поступово, слідкуючи за консистенцією помадки, щоби вона не вийшла надто рідка.

16

Коли отримаєте необхідної густини глазур – нанести її на паску.

Помадки для прикрашення випічки чи паски

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору