Паска на згущеному молоці

Паска на Великдень
АвторSvitlanaРейтингСкладністьСередня
Підготовка30 хвПриготування30 хвЗагальний час1 год

Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски на згущеному молоці - простий та легкий. Для приготування паски вам знадобиться борошно, молоко, згущене молоко та дріжджі. Отже, ось рецепт паски на згущеному молоці.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ОПАРИ
 40 гр борошна
 125 мл молока
 100 гр згущеного молока
 8 гр сухих дріжджів
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТІСТА
 3 скл. борошна
 3 яйця
 80 гр вершкове масла
 150 гр згущеного молока
 10 гр ванільного цукру
 140 гр цукатів
 1 ч. л. солі
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПРИКРАСИ
 1 білок
 1 ст. л. посипки
 70 гр цукрової пудри
1

Змішати в посудині тепле молоко і дріжджі. Добре перемішати вінчиком.

2

Додати до суміші згущене молоко та борошно. Ретельно перемішати до однорідності. Накрити опару рушником і поставити на 30 хв в тепле місце.

3

Для приготування тіста в зручній ємності збити яйця, потім додати розм'якшене вершкове масло і згущене молоко. Перемішати вінчиком до однорідності.

4

Додати в тісто опару і акуратно перемішати. Додати ванільний цукор, сіль, добре перемішати.

5

У кілька прийомів просіяти та додати борошно, замісити тісто.

6

В отримане тісто додати цукати і добре перемішати, щоби цукати розподілилися по всьому тісту. Тісто викласти на стіл та добре замісити. Готове тісто повинно вийти м'яким і еластичним.

7

Перекласти тісто назад в миску, накрити рушником і залишити на 60 хвилин, щоб воно трохи підійшло.

8

Після того як тісто підійде, його потрібно буде розділити на 3 частини. Взяти паперові форми для пасок і перекласти в них тісто (щоб тісто зайняло трохи більше половини форми). Накрити форми рушником і залиш ще на годину, щоб тісто підійшло.

9

Поставити форми з тістом в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і випікати протягом години.

10

Для приготування прикраси в невеликій ємності змішати білок з цукровою пудрою. Збити міксером до утворення пишної світлої маси.

11

Готовою глазур'ю змастити верхівку паски, а потім прикрасити посипкою на свій смак.

Інгредієнти

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ОПАРИ
 40 гр борошна
 125 мл молока
 100 гр згущеного молока
 8 гр сухих дріжджів
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТІСТА
 3 скл. борошна
 3 яйця
 80 гр вершкове масла
 150 гр згущеного молока
 10 гр ванільного цукру
 140 гр цукатів
 1 ч. л. солі
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПРИКРАСИ
 1 білок
 1 ст. л. посипки
 70 гр цукрової пудри

Кроки рецепта

1

Змішати в посудині тепле молоко і дріжджі. Добре перемішати вінчиком.

2

Додати до суміші згущене молоко та борошно. Ретельно перемішати до однорідності. Накрити опару рушником і поставити на 30 хв в тепле місце.

3

Для приготування тіста в зручній ємності збити яйця, потім додати розм'якшене вершкове масло і згущене молоко. Перемішати вінчиком до однорідності.

4

Додати в тісто опару і акуратно перемішати. Додати ванільний цукор, сіль, добре перемішати.

5

У кілька прийомів просіяти та додати борошно, замісити тісто.

6

В отримане тісто додати цукати і добре перемішати, щоби цукати розподілилися по всьому тісту. Тісто викласти на стіл та добре замісити. Готове тісто повинно вийти м'яким і еластичним.

7

Перекласти тісто назад в миску, накрити рушником і залишити на 60 хвилин, щоб воно трохи підійшло.

8

Після того як тісто підійде, його потрібно буде розділити на 3 частини. Взяти паперові форми для пасок і перекласти в них тісто (щоб тісто зайняло трохи більше половини форми). Накрити форми рушником і залиш ще на годину, щоб тісто підійшло.

9

Поставити форми з тістом в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і випікати протягом години.

10

Для приготування прикраси в невеликій ємності змішати білок з цукровою пудрою. Збити міксером до утворення пишної світлої маси.

11

Готовою глазур'ю змастити верхівку паски, а потім прикрасити посипкою на свій смак.

Паска на згущеному молоці

2 думки про “Паска на згущеному молоці”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору