Паска на згущеному молоці

Паска на Великдень
АвторSvitlanaРейтингСкладністьСередня
Підготовка30 хвПриготування30 хвЗагальний час1 год

Паска на згущеному молоці - смачна і незвична. Вона нікого не залишить байдужим. Рецепт паски на згущеному молоці - простий та легкий. Для приготування паски вам знадобиться борошно, молоко, згущене молоко та дріжджі.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ОПАРИ
 40 гр борошна
 125 мл молока
 100 гр згущеного молока
 8 гр сухих дріжджів
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТІСТА
 3 ст. л. борошна
 3 яйця
 80 гр вершкове масла
 150 гр згущеного молока
 10 гр ванільного цукру
 140 гр цукатів
 1 ч. л. солі
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПРИКРАСИ
 1 білок
 1 ст. л. посипки
 70 гр цукрової пудри
1

Змішати в посудині тепле молоко і дріжджі. Добре перемішати вінчиком.

2

Додати до суміші згущене молоко та борошно. Ретельно перемішати до однорідності. Накрити опару рушником і поставити на 30 хв в тепле місце.

3

Для приготування тіста в зручній ємності збити яйця, потім додати розм'якшене вершкове масло і згущене молоко. Перемішати вінчиком до однорідності.

4

Додати в тісто опару і акуратно перемішати. Додати ванільний цукор, сіль, добре перемішати.

5

У кілька прийомів просіяти та додати борошно, замісити тісто.

6

В отримане тісто додати цукати і добре перемішати, щоби цукати розподілилися по всьому тісту. Тісто викласти на стіл та добре замісити. Готове тісто повинно вийти м'яким і еластичним.

7

Перекласти тісто назад в миску, накрити рушником і залишити на 60 хвилин, щоб воно трохи підійшло.

8

Після того як тісто підійде, його потрібно буде розділити на 3 частини. Взяти паперові форми для пасок і перекласти в них тісто (щоб тісто зайняло трохи більше половини форми). Накрити форми рушником і залиш ще на годину, щоб тісто підійшло.

9

Поставити форми з тістом в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і випікати протягом години.

10

Для приготування прикраси в невеликій ємності змішати білок з цукровою пудрою. Збити міксером до утворення пишної світлої маси.

11

Готовою глазур'ю змастити верхівку паски, а потім прикрасити посипкою на свій смак.

Інгредієнти

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ОПАРИ
 40 гр борошна
 125 мл молока
 100 гр згущеного молока
 8 гр сухих дріжджів
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТІСТА
 3 ст. л. борошна
 3 яйця
 80 гр вершкове масла
 150 гр згущеного молока
 10 гр ванільного цукру
 140 гр цукатів
 1 ч. л. солі
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПРИКРАСИ
 1 білок
 1 ст. л. посипки
 70 гр цукрової пудри

Кроки рецепта

1

Змішати в посудині тепле молоко і дріжджі. Добре перемішати вінчиком.

2

Додати до суміші згущене молоко та борошно. Ретельно перемішати до однорідності. Накрити опару рушником і поставити на 30 хв в тепле місце.

3

Для приготування тіста в зручній ємності збити яйця, потім додати розм'якшене вершкове масло і згущене молоко. Перемішати вінчиком до однорідності.

4

Додати в тісто опару і акуратно перемішати. Додати ванільний цукор, сіль, добре перемішати.

5

У кілька прийомів просіяти та додати борошно, замісити тісто.

6

В отримане тісто додати цукати і добре перемішати, щоби цукати розподілилися по всьому тісту. Тісто викласти на стіл та добре замісити. Готове тісто повинно вийти м'яким і еластичним.

7

Перекласти тісто назад в миску, накрити рушником і залишити на 60 хвилин, щоб воно трохи підійшло.

8

Після того як тісто підійде, його потрібно буде розділити на 3 частини. Взяти паперові форми для пасок і перекласти в них тісто (щоб тісто зайняло трохи більше половини форми). Накрити форми рушником і залиш ще на годину, щоб тісто підійшло.

9

Поставити форми з тістом в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і випікати протягом години.

10

Для приготування прикраси в невеликій ємності змішати білок з цукровою пудрою. Збити міксером до утворення пишної світлої маси.

11

Готовою глазур'ю змастити верхівку паски, а потім прикрасити посипкою на свій смак.

Паска на згущеному молоці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори