Змішати в посудині тепле молоко і дріжджі. Добре перемішати вінчиком.
Додати до суміші згущене молоко та борошно. Ретельно перемішати до однорідності. Накрити опару рушником і поставити на 30 хв в тепле місце.
Для приготування тіста в зручній ємності збити яйця, потім додати розм'якшене вершкове масло і згущене молоко. Перемішати вінчиком до однорідності.
Додати в тісто опару і акуратно перемішати. Додати ванільний цукор, сіль, добре перемішати.
У кілька прийомів просіяти та додати борошно, замісити тісто.
В отримане тісто додати цукати і добре перемішати, щоби цукати розподілилися по всьому тісту. Тісто викласти на стіл та добре замісити. Готове тісто повинно вийти м'яким і еластичним.
Перекласти тісто назад в миску, накрити рушником і залишити на 60 хвилин, щоб воно трохи підійшло.
Після того як тісто підійде, його потрібно буде розділити на 3 частини. Взяти паперові форми для пасок і перекласти в них тісто (щоб тісто зайняло трохи більше половини форми). Накрити форми рушником і залиш ще на годину, щоб тісто підійшло.
Поставити форми з тістом в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і випікати протягом години.
Для приготування прикраси в невеликій ємності змішати білок з цукровою пудрою. Збити міксером до утворення пишної світлої маси.
Готовою глазур'ю змастити верхівку паски, а потім прикрасити посипкою на свій смак.