Млинці по Дюкану

blank
АвторVikaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування10 хвЗагальний час25 хв

Це тонкі та дієтичні млинці, які рекомендує готувати відомий французький дієтолог П'єр Дюкан. Випічка чудово підходить для тих, хто на дієті, або не вживає жирну їжу. Використовуємо нежирне молоко або кефір. Замість цукру – спеціальний замінник. Готові млинці виходять дуже тонкими, хрусткими та дієтичними.

 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
 2 яйця
 120 мл молока
 Цукрозамінник – до смаку
 Сіль – до смаку
1

Змішуємо крохмаль з цукрозамінником та сіллю.

2

Вливаємо молоко, додаємо яйця. Перемішуємо спочатку виделкою, а потім блендером до отримання однорідної рідкої маси.

3

Змащуємо сковороду 2-3 краплями олії та розігріваємо.

4

Випікаємо тоненькі млинці по Дюкану – по 2 ст. л. суміші на один млинець, як і звичайні блінчики.

5

Будьмо уважні, адже млинці готуються дуже швидко.

6

Подаємо з йогуртом, медом, ягодами або у млинці по Дюкану загортаємо будь-яку дієтичну начинку.
Смачного!

Інгредієнти

 2 ст. л. кукурудзяного крохмалю
 2 яйця
 120 мл молока
 Цукрозамінник – до смаку
 Сіль – до смаку

Кроки рецепта

1

Змішуємо крохмаль з цукрозамінником та сіллю.

2

Вливаємо молоко, додаємо яйця. Перемішуємо спочатку виделкою, а потім блендером до отримання однорідної рідкої маси.

3

Змащуємо сковороду 2-3 краплями олії та розігріваємо.

4

Випікаємо тоненькі млинці по Дюкану – по 2 ст. л. суміші на один млинець, як і звичайні блінчики.

5

Будьмо уважні, адже млинці готуються дуже швидко.

6

Подаємо з йогуртом, медом, ягодами або у млинці по Дюкану загортаємо будь-яку дієтичну начинку.
Смачного!

Млинці по Дюкану

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору