Лише 10 хвилин, і маринад готовий! Він універсальний – не тільки швидкий, але простий та дуже ефективний. Адже замаринувавши свинину на шашлик, корейку або інші смачні страви, ви зможете почати готувати буквально через 20 хвилин. Завдяки інгредієнтам у рецепті, м'ясо, витримане у такому маринаді, і приготується набагато швидше, ніж з оцтом та звичайними компонентами маринаду для свинини. Складність практично нульова, а компоненти – найпростіші!
Очищаємо цибулю й нарізаємо тонкими кільцями.
Часник очистимо і потовчемо максимально дрібно зручним способом.
Нарізаємо дуже дрібно зелень.
З'єднаємо цибулю, часник та зелень у глибокому посуді. Додаємо майонез та обережно перемішуємо так, щоб не зламати кільця цибулі.
Покладемо гірчицю та розмішаємо.
Поперчимо, перемішаємо все і спробуємо маринад на смак.
Потроху підсипаємо спеції, перемішуємо.
Додаємо воду, щоб м'ясо могло промаринуватися, і тільки зараз підсолюємо.
Свинину з'єднаємо з цим маринадом і залишимо на 20 хвилин.
З таким простим та перевіреним способом маринування свинини ви можете готувати страви не тільки на сковороді або у мультиварці. Це може бути духовка, аерогриль, багаття. Рецепт маринаду для свинини за кількістю розрахований на 500 г м'яса.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Очищаємо цибулю й нарізаємо тонкими кільцями.
Часник очистимо і потовчемо максимально дрібно зручним способом.
Нарізаємо дуже дрібно зелень.
З'єднаємо цибулю, часник та зелень у глибокому посуді. Додаємо майонез та обережно перемішуємо так, щоб не зламати кільця цибулі.
Покладемо гірчицю та розмішаємо.
Поперчимо, перемішаємо все і спробуємо маринад на смак.
Потроху підсипаємо спеції, перемішуємо.
Додаємо воду, щоб м'ясо могло промаринуватися, і тільки зараз підсолюємо.
Свинину з'єднаємо з цим маринадом і залишимо на 20 хвилин.
З таким простим та перевіреним способом маринування свинини ви можете готувати страви не тільки на сковороді або у мультиварці. Це може бути духовка, аерогриль, багаття. Рецепт маринаду для свинини за кількістю розрахований на 500 г м'яса.