Лаваш на ситний сніданок

Лаваш
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка5 хвПриготування5 хвЗагальний час10 хв

Лаваш з начинкою – чудова знахідка в наш метушливий час. Яйце, шматок шинки, огірок, 10 хвилин на приготування і у вас буде ситний лаваш з начинкою на смачний сніданок.

 1 невеликий кругилий лаваш
 1 яйце
 трішки масла
 петрушка
 твердий сир
 шматок шинки
1

Подрібнюємо невеликий пучок петрушки.

2

Лаваш змочуємо з обох сторін в посудині, в яку попередньо наливаємо воду.

3

На сковорідці розтоплюємо кусочок масла і кладемо лаваш і зменшуємо газ до середньої температури.

4

Зверху на лаваш розбиваємо одне яйце і рівномірно розпреділяємо його по всій поверхні лаваша.

5

Якщо сир не досить солений, можете лаваш трошки посолити. Додаємо натертий сир, притрушуємо зеленню петрушки і посередині кладемо шматок шинки.

6

Завертаємо лаваш конвертиком. Смачний сніданок готовий!

Лаваш з начинкою – швидкі рецепти 

Дуже популярні рулети з лаваша, адже можна загорнути в лаваш як начинку будь-які продукти – овочі та фрукти, рибу та гриби, сир та м'ясо, паштети та крабові палички. 

Цікаво також підсмажити з листків лаваша ліниві чебуреки, запекти у духовці листковий пиріг або соковиту запіканку. 

Вегетаріанський лаваш з начинкою – чудова пісна страва. Начинка будь-яка – домашній сир з волоськими горіхами, картопля з зеленню та вареним яйцем, корейська морква.  

Хрумкий лаваш з начинкою – смачні рецепти  

Піца на основі лаваша – начинка може бути різноманітною: помідори та оливки, курка або ковбаса, кукурудза та твердий сир.

Ефектний лаваш з начинкою можна приготувати з різноманітним оформленням, оригінальними способами загортання та подачі – швидко і без особливого клопоту. 

Категорія,

Інгредієнти

 1 невеликий кругилий лаваш
 1 яйце
 трішки масла
 петрушка
 твердий сир
 шматок шинки

Кроки рецепта

1

Подрібнюємо невеликий пучок петрушки.

2

Лаваш змочуємо з обох сторін в посудині, в яку попередньо наливаємо воду.

3

На сковорідці розтоплюємо кусочок масла і кладемо лаваш і зменшуємо газ до середньої температури.

4

Зверху на лаваш розбиваємо одне яйце і рівномірно розпреділяємо його по всій поверхні лаваша.

5

Якщо сир не досить солений, можете лаваш трошки посолити. Додаємо натертий сир, притрушуємо зеленню петрушки і посередині кладемо шматок шинки.

6

Завертаємо лаваш конвертиком. Смачний сніданок готовий!

Лаваш на ситний сніданок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору