Хрусткі кабачки

кабачки хрусткі
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка40 хвПриготування30 хвЗагальний час1 год 10 хв

Ця закуска сподобається любителям пікантних снеків і точно буде кориснішою за чипси чи магазинні сухарики.

 1 кабачок
 3 ст. л. оливкової олії
 1 ч. л. солі
 1 ч. л. сушений часник
 1 ч. л. паприки
 гострий перець за смаком
 мелений чорний перець
 панірувальні сухарі
Приготування маринаду
1

В глибоку миску вливаємо олію і додаємо всі наші спеції і сіль.

2

Чорний перець краще використовувати свіжо змелений, але якщо такого під рукою не виявилося - підійде і готовий, з пакетика.

Приготування кабачків
3

Кабачок у разі потреби очищаємо від шкірки, відрізаємо краї. Нарізаємо на великі брусочки.

4

Брусочки перекладаємо в маринад і залишаємо на 20-30 хвилин.

5

Не лякайтесь, якщо виділиться багато рідини - це нормально.

6

Далі обвалюємо кожен брусочок в панірувальних сухарях, чим більше сухарів пристане, тим краще.

7

Деко застилаємо папером або силіконовим килимком і викладаємо наші кабачки так, щоб вони не торкалися один одного.

8

Відправляємо в духовку на 20-30 хвилин. Готово!

Можна включати улюблений фільм і насолоджуватися переглядом, смакуючи хрусткі снеки. Такі кабачки особливо смачні з соусом. Вибирайте свій улюблений, підійде будь-який: майонез, сметана, часниковий соус, дзадзикі або хумус. З останнім легкий перекус перетвориться в ситну вечерю чи обід!

Інгредієнти

 1 кабачок
 3 ст. л. оливкової олії
 1 ч. л. солі
 1 ч. л. сушений часник
 1 ч. л. паприки
 гострий перець за смаком
 мелений чорний перець
 панірувальні сухарі

Кроки рецепта

Приготування маринаду
1

В глибоку миску вливаємо олію і додаємо всі наші спеції і сіль.

2

Чорний перець краще використовувати свіжо змелений, але якщо такого під рукою не виявилося - підійде і готовий, з пакетика.

Приготування кабачків
3

Кабачок у разі потреби очищаємо від шкірки, відрізаємо краї. Нарізаємо на великі брусочки.

4

Брусочки перекладаємо в маринад і залишаємо на 20-30 хвилин.

5

Не лякайтесь, якщо виділиться багато рідини - це нормально.

6

Далі обвалюємо кожен брусочок в панірувальних сухарях, чим більше сухарів пристане, тим краще.

7

Деко застилаємо папером або силіконовим килимком і викладаємо наші кабачки так, щоб вони не торкалися один одного.

8

Відправляємо в духовку на 20-30 хвилин. Готово!

Хрусткі кабачки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору