Форшмак

форшмак
АвторAnnaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка20 хвПриготування20 хвЗагальний час40 хв

Класична закуска єврейської кухні, форшмак користується особливою популярністю в країнах Східної Європи. Готується ця страва просто, а солений оселедець всім доступний. Найкраще вибирати жирні рибини, а яблука сорту антонівка чи ранет.

 400 гр філе з 2 оселедці
 1 кисле яблуко
 1 цибулина
 50 гр масла
 3 яйця
 груба скибка білого хліба
1

Якщо ви берете не готове філе, а відділяєте його з цілої рибини – ретельно зняти шкірку та видалити всі кістки.

2

Намочити в молоці білий хліб без шкірки та добре його відтиснути.

3

Зварити на твердо яйця, охолодити їх та зняти шкарлупу.

4

Філе, хліб та яйця пропустити через м’ясорубку або подрібнити комбайном на однорідну масу.

5

Так само поступити з почищеним яблуком без серединки та з цибулею.

6

Додати масло та ретельно перемішати.

7

Додати трішки лимонного соку та свіжозмелений перець.

8

Подавати зі скибками підсушеного хліба.

Інгредієнти

 400 гр філе з 2 оселедці
 1 кисле яблуко
 1 цибулина
 50 гр масла
 3 яйця
 груба скибка білого хліба

Кроки рецепта

1

Якщо ви берете не готове філе, а відділяєте його з цілої рибини – ретельно зняти шкірку та видалити всі кістки.

2

Намочити в молоці білий хліб без шкірки та добре його відтиснути.

3

Зварити на твердо яйця, охолодити їх та зняти шкарлупу.

4

Філе, хліб та яйця пропустити через м’ясорубку або подрібнити комбайном на однорідну масу.

5

Так само поступити з почищеним яблуком без серединки та з цибулею.

6

Додати масло та ретельно перемішати.

7

Додати трішки лимонного соку та свіжозмелений перець.

8

Подавати зі скибками підсушеного хліба.

Форшмак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору