Чебуреки в духовці

чебурек у духовці
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка2 годsПриготування40 хвЗагальний час2 годs 40 хв

Вдалими вважаються чебуреки в духовці із соковитою начинкою, м'яким кантиком та ніжним тістом. Смачні чебуреки в духовці – пиріжки з м'ясною або будь-якою іншою начинкою, знають і люблять багато хто, якщо не всі!

 1,50 скл. пшеничного борошна
 2 яйця
 3 ст. л. соняшникової олії
 0,50 скл. води
 300 гр свинячого фаршу
 2 цибулини
 чорний перець (мелений)за смаком
 сільза смаком
1

Просіюємо борошно, додаємо яйце, інтенсивно перемішуємо, потім додаємо масло і пермішуємо до однорідної маси.

2

Воду трохи підігріваємо і підсолюємо. Вливаємо в борошно, замішуємо тісто і відправляємо його в холодильник на 2 години. У фарш додаємо дрібно нарізану цибулю, солимо і перчимо.

3

Тісто розділяємо на порційні однакові шматочки і тонко розкатуємо.

4

Викладаємо начинку, краї з'єднуємо за допомогою виделки. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо чебуреки. Змащуємо наші чебуреки яйцем, за бажанням можна присипати тертим сиром.

5

Закриваємо чебуреки фольгою так, щоб вона не торкалася виробів.

6

Розігріваємо духовку до 200 градусів. Загальний час запікання – 30 хвилин: 15 хвилин під фольгою та 15 хвилин без неї.

Тісто для чебуреків

Класичного рецепта тіста для чебуреків в духовці не існує. Ви можете спробувати різні варіанти – на окропі або воді з горілкою та яйцем, молоці або кефірі, на воді з оцтом.

Чебуреки у духовці більш схожі на пиріжки, вони менш хрусткі. Проте, більш дієтичні, для їх приготування потрібно значно менше олії.

Начинка для чебуреків в духовці

Класикою вважається баранина. Але чудово смакують чебуреки в духовці з курятиною або індичкою, телятиною у поєднанні зі свининою.

Приготувати пісні чебуреки в духовці дуже просто – використовуйте пісну начинку: твердий сир, відварену картоплю з зеленню, гриби, тушковану капусту, гарбуз з цибулею та часником.

Інгредієнти

 1,50 скл. пшеничного борошна
 2 яйця
 3 ст. л. соняшникової олії
 0,50 скл. води
 300 гр свинячого фаршу
 2 цибулини
 чорний перець (мелений)за смаком
 сільза смаком

Кроки рецепта

1

Просіюємо борошно, додаємо яйце, інтенсивно перемішуємо, потім додаємо масло і пермішуємо до однорідної маси.

2

Воду трохи підігріваємо і підсолюємо. Вливаємо в борошно, замішуємо тісто і відправляємо його в холодильник на 2 години. У фарш додаємо дрібно нарізану цибулю, солимо і перчимо.

3

Тісто розділяємо на порційні однакові шматочки і тонко розкатуємо.

4

Викладаємо начинку, краї з'єднуємо за допомогою виделки. Деко застеляємо пергаментом, викладаємо чебуреки. Змащуємо наші чебуреки яйцем, за бажанням можна присипати тертим сиром.

5

Закриваємо чебуреки фольгою так, щоб вона не торкалася виробів.

6

Розігріваємо духовку до 200 градусів. Загальний час запікання – 30 хвилин: 15 хвилин під фольгою та 15 хвилин без неї.

Чебуреки в духовці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору