blank

Ароматні купати зі свининою

blank

Ароматні купати зі свининою

Це злегка пікантні ковбаски, які відзначаються неабияким смаком та ароматом. Скуштувати їх один раз, ви захочете приготувати купати неодноразово для своєї сім’ї чи друзів. Перед подачею на стіл, їх потрібно підсмажити до золотистого скоринки. Ця страва відмінно поєднується з гірчицею, печеними та свіжими овочами.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 35 хвилин
Загальний час: 55 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 kg свинини
  • 100 g сала
  • 2 невеликих цибулини
  • 1-2 головки часнику
  • чорний мелений перець
  • гвоздика
  • кориця
  • кишки

Кроки приготування

Спосіб приготування:

  • Перед приготуванням, замочіть кишки.
  • Свинину, сало та цибулю наріжте на дрібні шматки та пропустіть через м’ясорубку.
  • Додайте до м’яса сіль, перець, корицю, гвоздику, видавлений часник та ретельно вимніть фарш рукою.
  • Заповнюйте фаршем замочені кишки. Для цього, ви можете використовувати невеликі лейки.
  • Заповнюйте не надто туго, щоб при смаженні кишки не тріснули та фарш не виліз. Орієнтуйтеся на довжину 20-25 см.
  • Акуратно з’єднуйте кінці купат.
  • Закип’ятіть воду та опустіть їх на 1 хвилину.
  • Потім витягніть з води та дайте охолонути.
  • Зберігайте у холодильнику до 2 тижнів
  • Перед подачею, обсмажте купати з обох сторін на сковорідці з оливковою олією.
  • Намагайтеся подавати їх у гарячому та теплому вигляді. Так вони набагато апетитніші та ароматніші.
Прокрутка до верху