Грибний паштет з грінками
Грибний паштет – це ідеальний варіант сніданку або ж перекусу. Він насичений грибним смаком та легкою пікантністю завдяки часнику та перцю. Смакувати грибний паштет найкраще з грінками або разом із м’ясною стравою. Труднощів приготування не викликає, все доволі легко та просто.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
Інгредієнти:
- 500 g шампіньйонів
- 2 невеликі цибулі
- 2 tsp сухого часнику
- 50 g рослинної олії
- сіль
- чорний мелений перець
Кроки приготування
Спосіб приготування:
- Шампіньйони потрібно ретельно промити та нарізати на невеликі пластини товщиною у 5 мм.
- Почистьте цибулю та наріжте півкільцями.
- У глибокій посудині обсмажте цибулю до прозорого кольору. Смажте протягом 5 хвилин.
- Згодом додайте гриби, посоліть, поперчіть та додайте сухого часнику. Перемішайте та готуйте протягом 15 хвилин.
- Потім перекладіть обсмажені гриби з цибулею у блендер та збийте до однорідної структури.
- Грибний паштет готовий.