blank

Грибний паштет з грінками

blank

Грибний паштет з грінками

Грибний паштет – це ідеальний варіант сніданку або ж перекусу. Він насичений грибним смаком та легкою пікантністю завдяки часнику та перцю. Смакувати грибний паштет найкраще з грінками або разом із м’ясною стравою. Труднощів приготування не викликає, все доволі легко та просто.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 25 хвилин
Загальний час: 35 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Інгредієнти:

  • 500 g шампіньйонів
  • 2 невеликі цибулі
  • 2 tsp сухого часнику
  • 50 g рослинної олії
  • сіль
  • чорний мелений перець

Кроки приготування

Спосіб приготування:

  • Шампіньйони потрібно ретельно промити та нарізати на невеликі пластини товщиною у 5 мм.
  • Почистьте цибулю та наріжте півкільцями.
  • У глибокій посудині обсмажте цибулю до прозорого кольору. Смажте протягом 5 хвилин.
  • Згодом додайте гриби, посоліть, поперчіть та додайте сухого часнику. Перемішайте та готуйте протягом 15 хвилин.
  • Потім перекладіть обсмажені гриби з цибулею у блендер та збийте до однорідної структури.
  • Грибний паштет готовий.
Прокрутка до верху