Неперевершена лазанья
Лазанья – це традиційна страва італійської кухні. Справжня лазанья з м’ясним фаршем і соусом бешамель – класика обіднього столу, неймовірне поєднання смаку та аромату.
Основа гарячих других страв – каші: на молоці, воді й бульйонах. З ними смакують соуси, підливи, котлети й смажене м’ясо, рагу. Щоб подати кашу по-новому, запечіть її в духовці під сиром, перемежовуючи овочевими або м’ясними шарами. Кабачки, помідори, баклажани, гарбуз, розмаїття капусти, картопля – натхнення для безлічі ідей чудових рецептів «на після супу».
Лазанья – це традиційна страва італійської кухні. Справжня лазанья з м’ясним фаршем і соусом бешамель – класика обіднього столу, неймовірне поєднання смаку та аромату.
Салати на піст – легкий та водночас простий спосіб приготувати апетитну страву. Декому подобається салат з рисом і тунцем, коли всі інгредієнти, крім риби, дрібно порізані. В інших рецептах на піст складові салату потрібно потерти на тертці. У будь-якому разі салат з тунцем і рисом виходить ніжним і смачним, до того ж, дуже швидко.
Салат з тунцем і рисом: рецепт пісної страви за 20 хвилин Читати далі »
Рецепт абсолютно бюджетний і зовсім простий у приготуванні. Гарно смакує як самостійна страва або гарнір. При високих поживних
якостях, тушена капуста з квасолею низькокалорійна пісна страва.
Курячі нагетсти – це страва, виготовлена з курячого м’яса, яке перемелюють, формують довгими прямокутними шматочками, обвалюють у паніровці а тоді обсмажують чи запікають. Винайдені в 1950-х роках вони стали популярним продуктом ресторану швидкого харчування, а також зазвичай продаються як заморожений продукт для домашнього вживання.
Відколи італійська піца стала неймовірно популярною, її ресторанні рецепти швидко перейшли на домашні кухні багатьох господинь по всьому світу. Але не завжди домашня піца виходить такою як в італійських ресторанах і піцеріях. Секрет піци криється в температурі, при якій випікається піца, а саме 350 градусів і вище.
Файний рецепт приготування млинців з картопляного пюре, зелені і сиру Чеддер.
Кускус є однією з нових круп разом з булгуром, чечевицею, нутом, що з’явилися у нашій кухні зовсім нещодавно, хоча в кухнях інших країн рецепти з кус-кусом відомі дуже давно. Це чудова пісна страва, дуже поживна й смачна. Сьогодні готуємо кус-кус з овочами, а після посту спробуйте приготувати кус-кус з куркою – смачнооо!
Якщо ви бажаєте мати під рукою швидкий і простий рецепт пісної страви на кожен день – спробуйте наш картопляно-гречаний пиріг. Цей рецепт характерний для західних регіонів України і, хоча, його приготування може дещо відрізнятись, два основні інгредієнти злишаються незмінними.
Коли будете купувати рибу хек, щоб приготувати запечений хек в духовці, згадайте, що це є та сама мерлуза з гарною витонченою назвою. Ловлять її на північно-західному атлантичному узбережжі Іспанії, тож і рецептів приготування хека – як запекти рибу хек в духовці або хек в томатному соусі, у тамтешніх господинь, мабуть, так само, як у нас українського борщу. Тож приготуємо екзотичну мерлузу або хек по-галісійськи, як вам більше сподобається. Хек запечений з картоплею в духовці матиме ніжний та приголомшливий смак. Швидше записуйте рецепт та готуйте із задоволенням.
Можна тільки здогадуватися, що готували наші далекі предки, коли ще картопля, завдяки Колумбу, не потрапила до Європи. Без картоплі сьогодні – ну просто ніяк! Печена картопля в духовці може бути звичайною повсякденною стравою або вишуканою. Рецепт на піст – ціла картопля, запечена в духовці, святковий смачний рецепт – картопля, запечена в рукаві з м’ясом та грибами. Адже смачних рецептів картоплі по-селянськи у кожної господині є декілька: з сиром, шкварками, з овочами, запечена молода картопля – варіантів безліч.
Пісний плов можна приготувати так само, як звичайний. Тільки, у рецепті плову на піст, замість м’яса, обсмажимо будь-які овочі – моркву, капусту, баклажани. Вийде досить калорійна поживна пісна страва. Можете спробувати традиційний рис у рецепті плову замінити перловкою або ячною крупою, буде не менш смачний вегетаріанський плов.