Страви на Святвечір – що приготувати на Різдвяну вечерю

Святвечір – вечір напередодні Різдва, традиційно залишається для українців одним з найважливіших днів у році. Для християн і для всіх тих, для кого Різдво з дитинства означає […]

Страви на Святвечір – що приготувати на Різдвяну вечерю Читати далі »

кутя і мак на столі

Що приготувати на Різдво: ідеї страв на святковий стіл

Передісторія святкування Різдва З давніх-давен християни перейняли традицію святкування Святвечора та Різдва Христового. Одним з головних атрибутів свята, зазвичай, вважають святковий різдвяний стіл. Кожного року господиня намагається

Що приготувати на Різдво: ідеї страв на святковий стіл Читати далі »

кутя на Різдво

Шпинат – корисні властивості, склад та шкода

Шпинат – темно-зелений листовий овоч. Він має злегка гіркий смак, але вважається одним із найкорисніших продуктів через його поживні та антиоксидантні компоненти.  Ніжне хрустке темно-зелене листя шпинату

Шпинат – корисні властивості, склад та шкода Читати далі »

blank

Користь квашеної капусти: у чому її цінність для організму

Квашена капуста має неймовірний смак і корисні властивості для здоров’я. Вона знижує запалення, кількість токсинів і шкідливих бактерій, що мешкають у травному тракті. Пробіотики, що містяться в

Користь квашеної капусти: у чому її цінність для організму Читати далі »

blank

Енергетичне печиво для ЗСУ виготовляє крафтова пекарня на Київщині 

З початку повномасштабної війни в Обухівському районі на Київщині запрацювала крафтова пекарня «Витач». Перший хліб засновників бізнесу – родини Собків, був волонтерським. Сьогодні власники пекарні-кав’ярні відправляють на

Енергетичне печиво для ЗСУ виготовляє крафтова пекарня на Київщині  Читати далі »

blank
Прокрутити вгору