Кулінарний блог

Секрети приготування карамелі

Карамель – це один з важливих інгредієнтів для приготування солодкої випічки, кави та інших страв. Більшість господинь віддають перевагу солодкій карамелі, тому добре знають, що це примхливий продукт, який не завжди виходить приготувати …

Секрети приготування карамелі Читати далі »

яблука

Що можна приготувати з яблук?

Осінь – це час ароматних та смачних плодів, на основі яких можна приготувати безліч надзвичайних страв. Яблука дарують чудовий смак та безліч можливостей для приготування страв. Дієтологи вважають їх багатим джерелом вітамінів та …

Що можна приготувати з яблук? Читати далі »

blank

Все про гарбузову олію

Гарбуз – це надзвичайно смачний та корисний дар осені. Він має широке використання у кулінарії та косметології. На його основі готують різноманітну ароматну випічку, салати, перші та другі страви, а також  олію. Саме …

Все про гарбузову олію Читати далі »

blank

Огірки – корисні властивості та смачні рецепти

Сезон огірків можна вважати відкритим, а це означає, що варто дізнатися все про хімічний склад та поживністю овоча. Це один з найпоширеніших продуктів, який має широке використання як у кулінарії, так і в …

Огірки – корисні властивості та смачні рецепти Читати далі »

blank

Як правильно закрити огірки на зиму

Літо – сезон різноманітних солодких та корисних плодів. Більшість господинь щороку закривають якийсь продукт, з бажанням смакувати його взимку. Зокрема, особливої уваги відводять огіркам, адже існують різноманітні способи їхньої закрутки. Хрусткі, апетитні та …

Як правильно закрити огірки на зиму Читати далі »

blank

Гречка – користь та смачні рецепти

Крупи – екологічно чистий продукт, який насичений поживними та корисними речовинами. Тривалий час їхньою царицею вважають гречку, яка не містить у собі хімічних модифікацій. Завдяки сприятливому складові, гречку широко використовують у кулінарії, а …

Гречка – користь та смачні рецепти Читати далі »

blank

Консервований зелений горошок вдома

З наближенням будь-якого свята або ж родинного відпочинку, виникає питання, що ж приготувати на святковий стіл. Відомо, що у більшості випадків на допомогу приходять законсервовані овочі, на основі яких можна приготувати апетитні страви. …

Консервований зелений горошок вдома Читати далі »

blank

Як швидко нашаткувати капусту?

Сезон шаткування капусти ще не прийшов, проте варто до нього вдало підготуватися. Капуста – це продукт, який є основним компонентом більшості страв. Вдало нарізати овоч не викликає труднощів, проте швидко та легко шинкувати …

Як швидко нашаткувати капусту? Читати далі »

blank

Як додати страві насиченого смаку?

Більшість людей віддають перевагу не тільки корисній їжі, але й смачній. Доведено, що певні інгредієнти або ж спеції можуть докорінно змінити смак страви, додавши їй насиченості та аромату. Шеф-кухарі поділилися секретами, які вони …

Як додати страві насиченого смаку? Читати далі »

blank

Як приготувати банош вдома?

Банош – це одна з головних страв справжніх гуцулів, приготована на основі кукурудзяної крупи та сметани. Найголовнішим у приготуванні цієї страви залишається свіжість та якість продуктів. Ви можете доповнювати страву ароматною бринзою, солоними …

Як приготувати банош вдома? Читати далі »

blank

Як зберігати зелень свіжою?

Пряний запах та смак зелень важко оцінити, адже вона насичена численними поживними речовинами. Часто трапляється ситуація, коли друзі або ж родичі привозять вам безліч зелених приправ, для приготування ароматних страв. Виникає питання як …

Як зберігати зелень свіжою? Читати далі »

blank

Все про ананас

Ананас – це неймовірний тропічний фрукт, який відзначається неабияким смаком та насиченістю. У його складі є велика кількість вітамінів, природних мінералів та антиоксидантів, які стабілізують функціонування організму та покращують самопочуття. Завдяки сприятливому хімічному …

Все про ананас Читати далі »

Догори