Десерти

Ніжні, солодкі, гарні десерти до чаю або кави

Десерти – це не просто солодка страва. Це – чудовий завершальний акорд у будь-якій трапезі. Без десертів не відбувається жодне свято. У домашніх умовах десерти приготувати зовсім просто – потрібно лише прості рецепти і трішки фантазії. Це можуть і легкі, прості, швидкі десерти за 5 хв, і смачні торти. Тут публікуються рецепти сирників, безе, чізкейки, солодка випічка та інші смачнющі солодощі. У цьому розділі чудові рецепти десертів.

меренга

Меренга (бізе), простий рецепт

Існує безліч видів меренги чи бізе, як часто її називають у нас. Меренгу можна готувати вологою всередині, повністю висушеною, подавати маленькими тістечками до кави, у вигляді десерту з кремом і тд. Проте принципи приготування залишаються незмінними і сьогодні ми розповімо, як швидко та просто приготувати вдалу меренгу.

Крем англез

Крем англез або англійський заварний крем

Англійський заварний крем чи крем англез – різновид заварного крему більше схожий густий соус і традиційно подається з пудингами, шарлотками чи штрудлями. Зазвичай англійський крем ароматизований ваніллю, але можна зробити його цитриновим, помаранчевим, шоколадним, кавовим чи додати кориці.

blank

Лимонний тарт

Лимонний тарт – прекрасний рецепт десерту для тих, хто не любить надто солодке. Збалансоване смакове поєднання кислого та солодкого, разом з хрумким тістом знизу та повітряною меренгою зверху – ідеальне завершення трапези!

blank

Флан

Що таке флан? Флан – це традиційний європейський десерт з дуже давньою історією, який сьогодні набув великої популярності по цілому світу. Готується флан нескладно, а його легка тестура підійде до будь якого сезону. Флан можна готувати у вигляді пирога на крихому тісті чи просто у формах для десерту.

blank

Полуничне тірамісу

Якщо вам хочеться приготувати щось літньо-полуничне, але водночас не дуже відходити від класики, то пропонуємо рецепт полуничного тірамісу. Цей рецепт технологічно дуже близький до традиційного тірамісу, але ви можете додати фруктової легкості та свіжості. Замочіть печиво не в каві, а в помаранчевому соці, додайте свіжі стиглі полуниці і ви побачите, які нові нотки відкриються вам в смаку цього класичного десерта.

blank

Ароматний сметанник

Це один з найпопулярніших десертів більшості господинь. Готується сметанник надзвичайно легко та швидко. Ми підготували смачний рецепт сметанника, який є не надто солодким та злегка кислуватим. Основу торта складає крем зі сметани, який має ніжну текстуру та чудовий аромат.

blank

Вафельні трубочки

Вафлі відмінно підійдуть для смакування разом з чашкою чаю, кави та іншого солодкого напою. Щоб приготувати самотужки цей десерт, вам знадобиться вафельниця та бажання творити. Найчастіше для начинки використовують згущене молоко у поєднанні з горіхами. Ми підготували рецепт ароматних та хрустких вафель з насиченим та солодким пломбіром. Ви можете використовувати куплений пломбір або ж приготувати у домашніх умовах.

blank

Полуничне варення

Полуницю використовують не тільки для компоту чи створення різноманітної випічки, але й для домашньої закрутки. Полуничне варення вважається одним з найсолодших видів домашнього варення, якому віддають перевагу більшість господинь та дітей. Його смак просто неперевершений, а насиченість та густота заслуговують особливої похвали. Полуниця у цьому сиропі вважається як спеціальний мармелад.

налисники з сиром без муки

Налисники з сиром без муки

Бажаєте поласувати на сніданок традиційними українськими налисниками з сиром, але з особливим смаком і кориснішими для здоров’я? Тоді ці налисники з сиром без муки саме для вас. Справжня насолода! І корисні, і поживні – спробуйте.

blank

Рис з молоком

Якщо вам цікаво, як варити рис на молоці, щоби отримати кремоподібний, ніжний і ароматний десерт – вам до нас. Ми радимо купувати ванільний цукор або екстракт з натуральної ванілі, щоби отримати дійсно вишуканий і тонкий аромат.

blank

Кекс на йогурті

Надзвичайно простий рецепт кекса на йогурті, все, що вам потрібно – змішати інгредієнти разом і поставити в духовку. Через 30 хв ви матимете ароматну та пухку випічку до чашки чаю чи кави.

Догори