Піца на будь-який смак

Піца
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка35 хвПриготування25 хвЗагальний час1 год

Відколи італійська піца стала неймовірно популярною, її ресторанні рецепти швидко перейшли на домашні кухні багатьох господинь по всьому світу. Але не завжди домашня піца виходить такою як в італійських ресторанах і піцеріях. Секрет піци криється в температурі, при якій випікається піца, а саме 350 градусів і вище.

Для тіста
 вода
 1 ч. л. сухих дріжджів
 борошно
 1 ч. л. солі
 1 ст. л. оливкової олії
Начинка традиційна.
 200 гр салямі
 3 помідори
 1 цибулини
Начинка куряча
 300 гр курячого фаршу
 1 болгарський перець
 1 ріпчаста цибулина
 зелень
Начинка смачна
 150 гр копченого курячого мяса
 100 гр бекону
 1 червона цибулина
 200 гр кукурудзи
 оливки
Начинка пісна
 6 печериць
 2 огірки
 майонез
 кетчуп
 зелень
Начинка ніжна
 2 варені курячі філе
 150 гр консервований ананас
 100 гр твердого сиру
 томатна паста
 майонез
 сіль до смаку
Начинка фруктова
 2 груша
 малина
 виноград
 мед
 горіхи
 сметана
Приготування тіста
1

Дріжджі залийте теплою водою і розмішайте, щоб не залишилося грудочок. Додайте до них борошно, сіль і замісіть тісто. Вимішуйте його близько 10 хвилин. Тісто має стати м'яким і еластичним.

2

Змастіть тісто з усіх боків оливковою олією і покладіть в чисту велику миску. Накрийте плівкою і поставте в тепле місце на 1,5 години.

3

Потім розімніть тісто, розділіть на 2 однакові частини і сформуйте кульки. Покладіть їх на присипану борошном поверхню, накрийте харчовою плівкою і залиште на 60 хвилин.

4

Руками розтягніть тісто до шару потрібної товщини. Викладіть начинку і відправте в нагріту до 180-200 градусів духовку хвилин на 10-15.

Начинка традиційна.
5

Салямі, помідор, цибулю поріжте кільцями. Посипте порізаним болгарським перцем.

6

Викладайте у вигляді луски, чергуючи салямі, помідор і цибулю, щоб скибки помідора лежали на цибулі.

7

Посипте порізаним болгарським перцем.

Начинка куряча.
8

Подрібнену цибулю обсмажте, додайте порізаний болгарський перець і трохи потушкуйте.

9

Додайте курячий фарш, обсмажте 5–7 хв, посоліть, поперчіть.

10

Додайте посічену зелень, охолодіть.

11

Викладіть на тісто, полийте розтопленим маслом.

Начинка смачна
12

Шматочки курячого м’яса (копченого або печеного) викладаємо на корж.

13

Підсмажте бекон на сухій сковорідці і викладіть на корж.

14

Додайте червону цибулю, оливки, кукурудзу.

Начинка пісна.
15

Тісто змастіть майонезом і кетчупом або оливковою олією, викладіть огірки.

16

Обсмажте гриби і викладіть їх на корж.

17

Змастіть все ще раз майонезом. Посипте зеленню.

Начинка ніжна
18

Натріть твердий сир.

19

Корж змастіть томатною пастою, розведеною з водою.

20

Викладайте начинку в такому порядку: варена курка, ананаси, майонез, сіль до смаку, твердий сир.

Начинка фруктова.
21

З груш вийміть серцевину, дрібно наріжте.

22

Виноград розрізаємо навпіл і вибраємо кісточки.

23

Змішуємо малину, виноград і груші, викладаємо суміш на тісто.

24

Зверху заливаємо сметаною і медом.

25

Посипаємо піцу подрібненими горіхами.

Інгредієнти

Для тіста
 вода
 1 ч. л. сухих дріжджів
 борошно
 1 ч. л. солі
 1 ст. л. оливкової олії
Начинка традиційна.
 200 гр салямі
 3 помідори
 1 цибулини
Начинка куряча
 300 гр курячого фаршу
 1 болгарський перець
 1 ріпчаста цибулина
 зелень
Начинка смачна
 150 гр копченого курячого мяса
 100 гр бекону
 1 червона цибулина
 200 гр кукурудзи
 оливки
Начинка пісна
 6 печериць
 2 огірки
 майонез
 кетчуп
 зелень
Начинка ніжна
 2 варені курячі філе
 150 гр консервований ананас
 100 гр твердого сиру
 томатна паста
 майонез
 сіль до смаку
Начинка фруктова
 2 груша
 малина
 виноград
 мед
 горіхи
 сметана

Кроки рецепта

Приготування тіста
1

Дріжджі залийте теплою водою і розмішайте, щоб не залишилося грудочок. Додайте до них борошно, сіль і замісіть тісто. Вимішуйте його близько 10 хвилин. Тісто має стати м'яким і еластичним.

2

Змастіть тісто з усіх боків оливковою олією і покладіть в чисту велику миску. Накрийте плівкою і поставте в тепле місце на 1,5 години.

3

Потім розімніть тісто, розділіть на 2 однакові частини і сформуйте кульки. Покладіть їх на присипану борошном поверхню, накрийте харчовою плівкою і залиште на 60 хвилин.

4

Руками розтягніть тісто до шару потрібної товщини. Викладіть начинку і відправте в нагріту до 180-200 градусів духовку хвилин на 10-15.

Начинка традиційна.
5

Салямі, помідор, цибулю поріжте кільцями. Посипте порізаним болгарським перцем.

6

Викладайте у вигляді луски, чергуючи салямі, помідор і цибулю, щоб скибки помідора лежали на цибулі.

7

Посипте порізаним болгарським перцем.

Начинка куряча.
8

Подрібнену цибулю обсмажте, додайте порізаний болгарський перець і трохи потушкуйте.

9

Додайте курячий фарш, обсмажте 5–7 хв, посоліть, поперчіть.

10

Додайте посічену зелень, охолодіть.

11

Викладіть на тісто, полийте розтопленим маслом.

Начинка смачна
12

Шматочки курячого м’яса (копченого або печеного) викладаємо на корж.

13

Підсмажте бекон на сухій сковорідці і викладіть на корж.

14

Додайте червону цибулю, оливки, кукурудзу.

Начинка пісна.
15

Тісто змастіть майонезом і кетчупом або оливковою олією, викладіть огірки.

16

Обсмажте гриби і викладіть їх на корж.

17

Змастіть все ще раз майонезом. Посипте зеленню.

Начинка ніжна
18

Натріть твердий сир.

19

Корж змастіть томатною пастою, розведеною з водою.

20

Викладайте начинку в такому порядку: варена курка, ананаси, майонез, сіль до смаку, твердий сир.

Начинка фруктова.
21

З груш вийміть серцевину, дрібно наріжте.

22

Виноград розрізаємо навпіл і вибраємо кісточки.

23

Змішуємо малину, виноград і груші, викладаємо суміш на тісто.

24

Зверху заливаємо сметаною і медом.

25

Посипаємо піцу подрібненими горіхами.

Піца на будь-який смак

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори