Другі страви

Смачні рецепти других страв

Основа гарячих других страв – каші: на молоці, воді й бульйонах. З ними смакують соуси, підливи, котлети й смажене м’ясо, рагу. Щоб подати кашу по-новому, запечіть її в духовці під сиром, перемежовуючи овочевими або м’ясними шарами. Кабачки, помідори, баклажани, гарбуз, розмаїття капусти, картопля – натхнення для безлічі ідей чудових рецептів «на після супу».

Паелья з морепродуктами – національна іспанська страва

Паелья з морепродуктами та рисом вирізняється яскравим смаком і неймовірними поживними властивостями. Найчастіше готують паелью з великою різноманітністю морепродуктів та гострими приправами.

Паелья з морепродуктами – національна іспанська страва Читати далі »

blank

Запіканка з картоплі

Картопляна запіканка – це трохи вчорашнього картопляного пюре, яйце, шматочок вершкового масла та сиру. Решта – це ваш смак і наші підказки. Ця страва дуже зручна, вона не вимагає набору рідкісних продуктів, а готується дуже швидко.

Запіканка з картоплі Читати далі »

blank

Котлети у духовці

Дізнайтеся про переваги запікання котлет у духовці і про те, як зробити їх дуже соковитими та неймовірно смачними. Сподіваємося, що вам стане у пригоді наш простий рецепт котлет у духовці, приготування яких забере у вас небагато часу та сил.

Котлети у духовці Читати далі »

blank

Рибні котлети

Рибні котлети – це ароматна, неймовірно смачна та дієтична страва. Вони на тривалий час насичують організм, ідеально поєднується з різноманітними гарнірами та соусами. Ніжні рибні котлети стануть чудовою альтернативою звичайній смаженій рибі.

Рибні котлети Читати далі »

blank

Лагман з яловичини

Це надзвичайно апетитна страва, яка доповнить як святковий, так і буденний стіл. Соковитість, насиченість та яскраво виражений смак просто збивають з ніг та змушують насолодитися кожним шматочком страви. Ваші рідні точно оцінять лагман.

Лагман з яловичини Читати далі »

Лагман з яловичини

Домашня ковбаса

Якщо ви поціновувач м’ясних продуктів, то цей рецепт однозначно сподобається вам. Домашня українська ковбаса – що може бути ще краще?! Це натуральний домашній продукт, з надзвичайним смаком та ароматом. Вона чудово пасуватиме до святкового столу, смакуватиме з печеною картоплею, булгуром та іншими стравами.
Зверніть увагу, хтось вважає краще перемелювати м’ясо у м’ясорубці, а дехто радить цього уникати. Тому вони нарізають його ножем на тонкі кубики. Також, ви можете поєднувати два види м’яса, але обов’язково зважайте на їхню жирність. Домашня ковбаса буде надзвичайно смачна, якщо ви дотримуватиметесь балансу між жирним м’ясом та нежирним. Дехто з господарів додають ще гірчицю та відкладають м’ясо на 1-2 дні, попередньо добре перемішавши його та «відбивши». Останній спосіб виконують таким чином: вимішуйте фарш як тісто, піднімайте та кидайте знову у миску, потім піднімаєте та знову кидаєте. Чим довше ви це робите, тим смачніший фарш отримуєте.

Домашня ковбаса Читати далі »

Домашня ковбаса

Кукурудза у духовці

Всі чекають літа з нетерпінням. Одна з причин, це – кукурудза, смак якої манить ще з дитинства. Але смак, це – не єдине за що ми любимо кукурудзу, у ній міститься вітаміни С, РР, вітаміни групи В, фосфор, калій, мідь, йод та фтор. А також вона є джерелом вітаміну К, необхідного для роботи серцево-судинної системи. Наш рецепт приготування кукурудзи у духовці зберігає її соковитість. Спробуйте цей рецепт та насолоджуйтеся свіжою й смачною кукурудзою.

Кукурудза у духовці Читати далі »

blank

Макарони по-флотськи

Макарони по-флотськи – це проста й апетитна страва. Якщо немає часу на готування, макарони по-флотськи – це ваш варіант смачно та ситно нагодувати родину. Для приготування використовують різний фарш, усе залежить від ваших уподобань.

Макарони по-флотськи Читати далі »

blank
Прокрутити вгору