Обід

Стейки або шматки лосося в духовці

Страви з лосося – це завжди вишуканий делікатес. А ще один позитивний момент – лосось не вимагає багато додаткових інгредієнтів і готується він надзвичайно швидко. Тому, хоч ця риба і дорога, проте вона себе виправдовує, особливо, коли вам потрібно швидко приготувати ідеальну страву.

blank

Свинячі реберця по-канадськи

Насичений і незвичайний смак реберець додає ароматний солодкий соус-маринад. Радимо використовувати яблучне пюре з кислих яблук. Це дуже смачно!

Печені яблука

Печені яблука з цибулевим соусом

У сезон яблук не пропустіть можливості поекспериментувати з ними. Яблука багаті на магній, мідь, кальцій, вітаміни групи B, C і Е, причому всі ці елементи зберігаються і при запіканні.

blank

Свиняча вирізка в духовці

Свинина прекрасно підходить для запікання великим шматком, тому що це ніжне та м’яке м’ясо, а достатня кількість жиру гарантує хрумку золоту шкірку. Свинина легко поєднується з різноманітними гарнірами та практично всіма овочами.

blank

Яловича вирізка запечена в духовці

Для цього рецепта вибирайте молоду і ніжну яловичину, ви повинні бути певні, що м’ясо швидко готується. Якщо дотримуватись часу приготування, то вирізка буде рожевою і легко пропеченою всередині. Краще м’ясо обв’язати шворочкою і після діставання з духовки її зняти.

blank

Курка в духовці

Якщо ви любите біле м’ясо і шукаєте швидкий та дієтичний спосіб приготування курки – ми пропонуємо звернути увагу на наш рецепт запікання курки в духовці повністю. Ароматне м’ясо, хрумка шкірка – встояти фактично неможливо!

blank

Свинина в карамельному соусі

Оригінальний та екзотичний рецепт ароматної свинини в карамельному соусі. Поєднання спецій з соєвим соусом додають цій страві азійських ноток, а ніжність свинини чудово пасує до солодкого карамельного смаку. Для тих, хто справді любить експерименти.

blank

Свиняча вирізка з гірчицею та медом

Дуже вдалий спосіб приготування свинячої вирізки завдяки духмяному соусу з насиченим смаком. Пікантність часнику та діжонської гірчиці в поєднанні з медом, дуже пасують до насиченого смаку свинини.

blank

Тушкована свинина в сметані з гірчицею

Якщо ви шукаєте спосіб, як швидко та незвично приготувати свинину – вам до нас. Сметана додає ніжного вершкового смаку, а гірчиця – легкої пряності. Рецепт простий та невибагливий.

blank

Булгур

Булгур – традиційна для країн Далекого Сходу крупа, до нас прийшла нещодавно, але стрімко набула популярності, завдяки простоті приготування та універсальності. Булгур готується шляхом термічної обробки зерен пшениці з подальшим їх висушуванням та подрібненням. Завдяки такому способу приготування, булгур потребує дуже короткотривалого варіння, а часто достатньо і просто дати йому настоятись в гарячій воді. Дуже добре пасує до м’ясних страв, холодних та теплих салатів, ідеальний для вегетаріанського меню.

кріль тушкований

Кролик тушкований з печерицями

Цей рецепт тушкованого кролика вам обов’язково сподобається своєю простотою приготування та насиченим смаком. У рецепті використовується свіжий тим’ян, відомий в Україні як чебрець; сьогодні його легко знайти на полицях зелені у великих супермаркетах, але ви сміливо можете замінити свіжий сушеним.

тефтелі в томатному соусі

Тефтелі в томатному соусі

Ніжне та соковите м’ясо у поєднанні з пікантним томатним соусом створює круту та надзвичайно смачну страву. Ми підготували простий рецепт тефтель, який відмінно підійде для буденного та святкового столу.

Догори