Старовинний гуцульський суп росівниця
Суп росівниця – це смачна страва, в якій звичайна квашена капуста в поєднанні з кукурудзяною крупою надає незвичайний смак і аромат. Росівниця – гуцульський варіант традиційного капусняку.
Суп росівниця – це смачна страва, в якій звичайна квашена капуста в поєднанні з кукурудзяною крупою надає незвичайний смак і аромат. Росівниця – гуцульський варіант традиційного капусняку.
Оладки з яйцем і зеленою цибулею – апетитне та яскраве частування для домашнього столу. Для швидкого та комфортного приготування використовуйте наш перевірений рецепт оладок з яйцем та зеленою цибулею з покроковим описом.
Класичний салат із тунцем – один із найпоширеніших рибних салатів. М’ясо тунця жирне, без дрібних кісток, ідеально підходить для салату. Зазвичай готують салат з консервованого тунця – це простіше і смачніше.
Млинці без додавання молока виходять ніжними та смачними, з великою кількістю дірочок. На приготування тоненьких млинців без молока йде зовсім небагато часу і готуються вони з продуктів, які завжди є вдома.
Приготувати ароматні хрусткі булочки з листкового тіста з курячим фаршем своїми руками – дуже просто. А якщо використовувати готове листкове тісто, то ще й дуже швидко.
Чому б не приготувати смачний салат з крабовими паличками, омлетом та сиром! Це нова версія звичного нам крабового салату з кукурудзою. Такий салат не тільки має привабливий апетитний вигляд, а й смакує по-новому.
Тефтелі з рисом та м’ясним фаршем – це ніжні м’які кульки, які зазвичай готують в ароматному соусі. Приготуйте найсмачніші тефтелі з рисом для обіду або ситної вечері!
Котлети по-київськи – ситні, бюджетні та дуже смачні! Філе відбиваємо і в нього загортаємо шматочок вершкового масла. При запіканні куряче м’ясо стає соковитим і ароматним.
Лахмаджун – дуже смачна східна страва. Лахмаджун називають арабською, турецькою або вірменською піцою. В основі – дріжджове тісто з м’ясним фаршем з овочами та спеціями. Випікається за 15 хвилин. Спробуйте – дуже смачно!
Пропонуємо рецепт неймовірно смачного салату з шампіньйонами та овочами. Жодну страву неможливо зіпсувати печерицями. Але, якщо сьогодні у вас немає настрою експериментувати, радимо приготувати яскравий салат з шампіньйонів – дуже апетитну закуску. Часу потрібно обмаль.
Сирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися та протерти сир через сито. У сирну масу додається манна крупа з молоком, завдяки чому запіканка виходить ніжною та добре тримає форму.
Фо бо – класичний в’єтнамський суп. Складається з наваристого бульйону з яловичини або риби, рисової локшини та м’яса. Неповторного аромату супу фо бо надають різноманітні пряні спеції у великій кількості.