Салат з консервованим тунцем

blank
АвторVikaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка10 хвПриготування20 хвЗагальний час30 хв

Класичний салат із тунцем – один із найпоширеніших рибних салатів. М'ясо тунця жирне, без дрібних кісток, ідеально підходить для салату. Зазвичай готують салат з консервованого тунця – це простіше і смачніше.

 200 гр чабати
 2 ст. л. оливкової олії
 1 зубчик часнику
 200 гр консервованого тунця
 50 гр горіхів кеш’ю
 250 гр листя салату
 150 гр помідорів черрі
 300 гр майонезу
 50 гр зеленої цибулі
 2 маринованих огірки
 Петрушка
 Сіль
 Паприка
1

Розриваємо на шматочки чабату, поливаємо їх олією та запікаємо у духовці за 180°С протягом 10 хвилин до золотавої скоринки.

2

Заправляємо сухарики з чабати розтовченим часником та паприкою.

3

Приготуємо соус для салату з консервованим тунцем. Для цього у майонез додаємо порізані овочі – огірок, петрушку, цибулю, та перемішуємо.

4

Листя салату розриваємо на шматочки, помідори розрізаємо навпіл.

5

З’єднуємо помідори, салат, сухарики, заправляємо соусом та викладаємо на великі листки салату.

6

Красиво викладаємо з самого верху на салат консервований тунець та посипаємо подрібненими горіхами. Прикрашаємо гілочками петрушки та подаємо.
Смачного!

Салат з консервованим тунцем – смачний та поживний  

Рибні салати з морської риби найкорисніші, тому рецепт салату з консервованим тунцем ідеально підходить усім, хто піклується про своє здоров'я. 

Якщо хочете якусь легку закуску, використовуйте для салату з консервованим тунцем овочі. 

Якщо маєте намір щільно закусити, приготуйте салат із тунцем і яйцем,  картоплею та сиром, рисом та авокадо. 

Якщо бажаєте додати до салату з консервованим тунцем яскравих фарб – додайте до інгредієнтів червону цибулю, моркву або солодкий перець.

Салат з тунцем – актуальний рецепт для повсякденного і святкового столу

Щоб було гарніше та апетитніше, подавайте салат з консервованим тунцем в окремих салатниках або скористайтеся кільцем для сервірування. 

Трішки рідкого меду для соусу – і салат з консервованим тунцем набуде приємного пікантного смаку. 

Рецепт салату з консервованим тунцем завжди можна доповнити смачними компонентами з холодильника – консервованим зеленим горошком, кукурудзою, квасолею або будь-якими сезонними овочами.

Інгредієнти

 200 гр чабати
 2 ст. л. оливкової олії
 1 зубчик часнику
 200 гр консервованого тунця
 50 гр горіхів кеш’ю
 250 гр листя салату
 150 гр помідорів черрі
 300 гр майонезу
 50 гр зеленої цибулі
 2 маринованих огірки
 Петрушка
 Сіль
 Паприка

Кроки рецепта

1

Розриваємо на шматочки чабату, поливаємо їх олією та запікаємо у духовці за 180°С протягом 10 хвилин до золотавої скоринки.

2

Заправляємо сухарики з чабати розтовченим часником та паприкою.

3

Приготуємо соус для салату з консервованим тунцем. Для цього у майонез додаємо порізані овочі – огірок, петрушку, цибулю, та перемішуємо.

4

Листя салату розриваємо на шматочки, помідори розрізаємо навпіл.

5

З’єднуємо помідори, салат, сухарики, заправляємо соусом та викладаємо на великі листки салату.

6

Красиво викладаємо з самого верху на салат консервований тунець та посипаємо подрібненими горіхами. Прикрашаємо гілочками петрушки та подаємо.
Смачного!

Салат з консервованим тунцем

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору