Класичний салат із тунцем – один із найпоширеніших рибних салатів. М'ясо тунця жирне, без дрібних кісток, ідеально підходить для салату. Зазвичай готують салат з консервованого тунця – це простіше і смачніше.
Розриваємо на шматочки чабату, поливаємо їх олією та запікаємо у духовці за 180°С протягом 10 хвилин до золотавої скоринки.
Заправляємо сухарики з чабати розтовченим часником та паприкою.
Приготуємо соус для салату з консервованим тунцем. Для цього у майонез додаємо порізані овочі – огірок, петрушку, цибулю, та перемішуємо.
Листя салату розриваємо на шматочки, помідори розрізаємо навпіл.
З’єднуємо помідори, салат, сухарики, заправляємо соусом та викладаємо на великі листки салату.
Красиво викладаємо з самого верху на салат консервований тунець та посипаємо подрібненими горіхами. Прикрашаємо гілочками петрушки та подаємо.
Смачного!
Салат з консервованим тунцем – смачний та поживний
Рибні салати з морської риби найкорисніші, тому рецепт салату з консервованим тунцем ідеально підходить усім, хто піклується про своє здоров'я.
Якщо хочете якусь легку закуску, використовуйте для салату з консервованим тунцем овочі.
Якщо маєте намір щільно закусити, приготуйте салат із тунцем і яйцем, картоплею та сиром, рисом та авокадо.
Якщо бажаєте додати до салату з консервованим тунцем яскравих фарб – додайте до інгредієнтів червону цибулю, моркву або солодкий перець.
Салат з тунцем – актуальний рецепт для повсякденного і святкового столу
Щоб було гарніше та апетитніше, подавайте салат з консервованим тунцем в окремих салатниках або скористайтеся кільцем для сервірування.
Трішки рідкого меду для соусу – і салат з консервованим тунцем набуде приємного пікантного смаку.
Рецепт салату з консервованим тунцем завжди можна доповнити смачними компонентами з холодильника – консервованим зеленим горошком, кукурудзою, квасолею або будь-якими сезонними овочами.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Розриваємо на шматочки чабату, поливаємо їх олією та запікаємо у духовці за 180°С протягом 10 хвилин до золотавої скоринки.
Заправляємо сухарики з чабати розтовченим часником та паприкою.
Приготуємо соус для салату з консервованим тунцем. Для цього у майонез додаємо порізані овочі – огірок, петрушку, цибулю, та перемішуємо.
Листя салату розриваємо на шматочки, помідори розрізаємо навпіл.
З’єднуємо помідори, салат, сухарики, заправляємо соусом та викладаємо на великі листки салату.
Красиво викладаємо з самого верху на салат консервований тунець та посипаємо подрібненими горіхами. Прикрашаємо гілочками петрушки та подаємо.
Смачного!