Приготувати ароматні хрусткі булочки з листкового тіста з курячим фаршем своїми руками – дуже просто. А якщо використовувати готове листкове тісто, то ще й дуже швидко.
Листкове розморожуємо і розкачуємо в тонкий пласт, завтовшки 3-4 мм. Далі розрізаємо на рівні прямокутники, приблизно 12х6 см.
Курячий фарш солимо, перчимо та перемішуємо.
На кожен прямокутник із тіста з однієї сторони ложкою викладаємо фарш.
Накриваємо іншим краєм фарш та защипуємо тісто вологими пальцями, щоб утворилася кругла булочка. Таким чином формуємо всі булочки з листкового тіста та курячого фаршу.
Перекладаємо приготовлені булочки на деко, застелене пергаментом.
У булочках робимо невеликі надрізи зверху. Змащуємо збитим яйцем та посипаємо кунжутом.
Випікаємо у попередньо розігрітій духовці за 200°С протягом 20-25 хвилин до утворення апетитної золотистої скоринки.
До столу подаємо одразу, як дістали з духової шафи або коли охолонуть. Булочки з листкового тіста з курячим фаршем апетитні в будь-якому вигляді.
Булочки з листкового тіста та курячого фаршу – чудовий перекус
Булочки з листкового тіста в духовці – дуже смачна і проста домашня випічка, яка ідеально поєднується з першими стравами, та й просто з кавою або чаєм.
Ароматні булочки з листкового тіста
Начинка для булочок з листкового тіста може бути не тільки з куриного фаршу, але найрізноманітнішою: від шинки або сиру до варення.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Листкове розморожуємо і розкачуємо в тонкий пласт, завтовшки 3-4 мм. Далі розрізаємо на рівні прямокутники, приблизно 12х6 см.
Курячий фарш солимо, перчимо та перемішуємо.
На кожен прямокутник із тіста з однієї сторони ложкою викладаємо фарш.
Накриваємо іншим краєм фарш та защипуємо тісто вологими пальцями, щоб утворилася кругла булочка. Таким чином формуємо всі булочки з листкового тіста та курячого фаршу.
Перекладаємо приготовлені булочки на деко, застелене пергаментом.
У булочках робимо невеликі надрізи зверху. Змащуємо збитим яйцем та посипаємо кунжутом.
Випікаємо у попередньо розігрітій духовці за 200°С протягом 20-25 хвилин до утворення апетитної золотистої скоринки.
До столу подаємо одразу, як дістали з духової шафи або коли охолонуть. Булочки з листкового тіста з курячим фаршем апетитні в будь-якому вигляді.