Булочки з листкового тіста та курячого фаршу

blank
АвторVikaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування45 хвЗагальний час1 год

Приготувати ароматні хрусткі булочки з листкового тіста з курячим фаршем своїми руками – дуже просто. А якщо використовувати готове листкове тісто, то ще й дуже швидко.

 400 гр листкового тіста
 200 гр курячого фаршу
 1 яйце
 Сіль
 Перець
 Кунжут
1

Листкове розморожуємо і розкачуємо в тонкий пласт, завтовшки 3-4 мм. Далі розрізаємо на рівні прямокутники, приблизно 12х6 см.

2

Курячий фарш солимо, перчимо та перемішуємо.

3

На кожен прямокутник із тіста з однієї сторони ложкою викладаємо фарш.

4

Накриваємо іншим краєм фарш та защипуємо тісто вологими пальцями, щоб утворилася кругла булочка. Таким чином формуємо всі булочки з листкового тіста та курячого фаршу.

5

Перекладаємо приготовлені булочки на деко, застелене пергаментом.

6

У булочках робимо невеликі надрізи зверху. Змащуємо збитим яйцем та посипаємо кунжутом.

7

Випікаємо у попередньо розігрітій духовці за 200°С протягом 20-25 хвилин до утворення апетитної золотистої скоринки.

8

До столу подаємо одразу, як дістали з духової шафи або коли охолонуть. Булочки з листкового тіста з курячим фаршем апетитні в будь-якому вигляді.

Булочки з листкового тіста та курячого фаршу – чудовий перекус

Булочки з листкового тіста в духовці – дуже смачна і проста домашня випічка, яка ідеально поєднується з першими стравами, та й просто з кавою або чаєм. 

Ароматні булочки з листкового тіста

Начинка для булочок з листкового тіста може бути не тільки з куриного фаршу, але найрізноманітнішою: від шинки або сиру до варення.

Інгредієнти

 400 гр листкового тіста
 200 гр курячого фаршу
 1 яйце
 Сіль
 Перець
 Кунжут

Кроки рецепта

1

Листкове розморожуємо і розкачуємо в тонкий пласт, завтовшки 3-4 мм. Далі розрізаємо на рівні прямокутники, приблизно 12х6 см.

2

Курячий фарш солимо, перчимо та перемішуємо.

3

На кожен прямокутник із тіста з однієї сторони ложкою викладаємо фарш.

4

Накриваємо іншим краєм фарш та защипуємо тісто вологими пальцями, щоб утворилася кругла булочка. Таким чином формуємо всі булочки з листкового тіста та курячого фаршу.

5

Перекладаємо приготовлені булочки на деко, застелене пергаментом.

6

У булочках робимо невеликі надрізи зверху. Змащуємо збитим яйцем та посипаємо кунжутом.

7

Випікаємо у попередньо розігрітій духовці за 200°С протягом 20-25 хвилин до утворення апетитної золотистої скоринки.

8

До столу подаємо одразу, як дістали з духової шафи або коли охолонуть. Булочки з листкового тіста з курячим фаршем апетитні в будь-якому вигляді.

Булочки з листкового тіста та курячого фаршу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору