Оладки з яйцем і зеленою цибулею

blank
АвторVikaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування30 хвЗагальний час45 хв

Оладки з яйцем і зеленою цибулею – апетитне та яскраве частування для домашнього столу. Для швидкого та комфортного приготування використовуйте наш перевірений рецепт оладок з яйцем та зеленою цибулею з покроковим описом.

 250 гр кефіру
 4 яйця
 200 гр яйця
 5 гр розпушувача
 0,50 ч. л. чорного меленого перцю
 1 ч. л. солі
 Пучок зеленої цибулі
 Рослинна олія для смаження
1

Три курячих яйця відварюємо протягом 8-10 хвилин. Охолоджуємо, очищаємо та нарізаємо дрібними кубиками.

2

Зелену цибулю миємо, обсушуємо та нарізаємо дрібно.

3

В глибоку миску наливаємо кефір, додаємо яйце, перець, сіль та розмішуємо вінчиком.

4

Додаємо до суміші борошно та розпушувач, розмішуємо до однорідності. Тісто для оладок з яйцем та зеленою цибулею має бути, як густа сметана.

5

Додаємо в тісто яйця та зелень, перемішуємо.

6

На сковороді розігріємо олію та ложкою викладаємо тісто. Смажимо оладки. Обсмажуємо до красивого кольору з одного боку, перевертаємо на другу сторону.

7

Оладки з яйцем та зеленою цибулею готові та на смак дуже схожі на пиріжки з цибулею і яйцем. Смакують і гарячими, і холодними.
Смачного!

Оладки з яйцем та зеленою цибулею – смачна закуска 

Таку страву можна доповнити сметаною або соусом, подавати на сніданок або як поживний перекус.

Поціновувачам несолодкої випічки сподобаються оладки з яйцем і зеленою цибулею з додаванням порізаної ковбаси або сиру.

Інгредієнти

 250 гр кефіру
 4 яйця
 200 гр яйця
 5 гр розпушувача
 0,50 ч. л. чорного меленого перцю
 1 ч. л. солі
 Пучок зеленої цибулі
 Рослинна олія для смаження

Кроки рецепта

1

Три курячих яйця відварюємо протягом 8-10 хвилин. Охолоджуємо, очищаємо та нарізаємо дрібними кубиками.

2

Зелену цибулю миємо, обсушуємо та нарізаємо дрібно.

3

В глибоку миску наливаємо кефір, додаємо яйце, перець, сіль та розмішуємо вінчиком.

4

Додаємо до суміші борошно та розпушувач, розмішуємо до однорідності. Тісто для оладок з яйцем та зеленою цибулею має бути, як густа сметана.

5

Додаємо в тісто яйця та зелень, перемішуємо.

6

На сковороді розігріємо олію та ложкою викладаємо тісто. Смажимо оладки. Обсмажуємо до красивого кольору з одного боку, перевертаємо на другу сторону.

7

Оладки з яйцем та зеленою цибулею готові та на смак дуже схожі на пиріжки з цибулею і яйцем. Смакують і гарячими, і холодними.
Смачного!

Оладки з яйцем і зеленою цибулею

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору