Автор рецептів

Бельгійські вафлі з кабачківBy VikaУлюблені бельгійські вафлі можуть бути не тільки класичними. Свіжі кабачки можна купити цілий рік. А з початком сезону городніх кабачків приготувати смачні бельгійські вафлі з кабачків – одна насолода!
Рецепт шпундриBy VikaПро старовинний рецепт, як готувати шпундру – свинину з буряком, згадував ще Іван Котляревський у своїй славнозвісній Енеїді. Така духмяна м'ясна страва української кухні чудово підійде для ситної вечері – обов'язково варто спробувати!
Літній десерт із йогуртуBy VikaВід цього літнього десерту з йогурту в захваті і мами, і діти. А приготувати цей смаколик – заморожений домашній йогурт, можна просто та швидко. Чудове смачне морозиво не містить консервантів і дуже корисне.
Старовинний гуцульський суп росівницяBy VikaСуп росівниця – це смачна страва, в якій звичайна квашена капуста в поєднанні з кукурудзяною крупою надає незвичайний смак і аромат. Росівниця – гуцульський варіант традиційного капусняку.
Оладки з яйцем і зеленою цибулеюBy VikaОладки з яйцем і зеленою цибулею – апетитне та яскраве частування для домашнього столу. Для швидкого та комфортного приготування використовуйте наш перевірений рецепт оладок з яйцем та зеленою цибулею з покроковим описом.
Салат з консервованим тунцемBy VikaКласичний салат із тунцем – один із найпоширеніших рибних салатів. М'ясо тунця жирне, без дрібних кісток, ідеально підходить для салату. Зазвичай готують салат з консервованого тунця – це простіше і смачніше.
Тонкі млинці без молокаBy VikaМлинці без додавання молока виходять ніжними та смачними, з великою кількістю дірочок. На приготування тоненьких млинців без молока йде зовсім небагато часу і готуються вони з продуктів, які завжди є вдома.
Салат з крабовими паличками, омлетом і сиромBy VikaЧому б не приготувати смачний салат з крабовими паличками, омлетом та сиром! Це нова версія звичного нам крабового салату з кукурудзою. Такий салат не тільки має привабливий апетитний вигляд, а й смакує по-новому.
Тефтелі з рисомBy VikaТефтелі з рисом та м’ясним фаршем – це ніжні м’які кульки, які зазвичай готують в ароматному соусі. Приготуйте найсмачніші тефтелі з рисом для обіду або ситної вечері!
Котлети по-київськиBy VikaКотлети по-київськи – ситні, бюджетні та дуже смачні! Філе відбиваємо і в нього загортаємо шматочок вершкового масла. При запіканні куряче м'ясо стає соковитим і ароматним.
Кекс Зебра на кефіріBy VikaСмугастий кекс Зебра на кефірі поєднує в собі насичений кисломолочний і шоколадний смаки, щільну й пористу текстуру, має приємну помірну вологість. Водночас кекс Зебра на кефірі красивий і зовсім недорогий.
П’яна вишня – торт з насиченим смакомBy VikaТорт п'яна вишня має таку назву тому, що до складу начинки входить вишня, вимочена в міцному алкоголі. Це надає десерту оригінального смаку. Попри те, що приготування торта п’яна вишня займає досить багато часу, результат перевершить усі ваші очікування. Варто спробувати!
Лимонний курдBy VikaКласичний лимонний курд – це різновид заварного крему на основі лимонів. Яскраво-жовтий смачний лимонний курд можна використовувати для тортів, тістечок, кексів та різних десертів.
Пісочне печиво на оліїBy VikaАроматне пісочне печиво на рослинній олії – дуже розсипчасте та смачне. Це прекрасний десерт з мінімальної кількості інгредієнтів. Собівартість такого смаколика досить ощадна, а на смак пісочне печиво просто чудове!
ЛахмаджунBy VikaЛахмаджун – дуже смачна східна страва. Лахмаджун називають арабською, турецькою або вірменською піцою. В основі – дріжджове тісто з м’ясним фаршем з овочами та спеціями. Випікається за 15 хвилин. Спробуйте – дуже смачно!
Салат з шампіньйонами та овочамиBy VikaПропонуємо рецепт неймовірно смачного салату з шампіньйонами та овочами. Жодну страву неможливо зіпсувати печерицями. Але, якщо сьогодні у вас немає настрою експериментувати, радимо приготувати яскравий салат з шампіньйонів – дуже апетитну закуску. Часу потрібно обмаль.
Сирна запіканка з манкоюBy VikaСирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися та протерти сир через сито. У сирну масу додається манна крупа з молоком, завдяки чому запіканка виходить ніжною та добре тримає форму.
Фо бо – пряний в’єтнамський суп з локшиноюBy VikaФо бо – класичний в'єтнамський суп. Складається з наваристого бульйону з яловичини або риби, рисової локшини та м’яса. Неповторного аромату супу фо бо надають різноманітні пряні спеції у великій кількості.
Пиріг з вареннямBy VikaДухмяний пиріг з варенням завжди нагадує дитинство, домашній затишок та спокій. Тісто звичайне, дріжджове. А ось начинка – абрикосове варення, горіхи, родзинки. Замість абрикосового варення можна взяти курагу або приготувати з іншим варенням, теж буде дуже смачно.
Пухке тісто на пиріжкиBy VikaТісто для пиріжків зазвичай роблять на дріжджах. Пропонуємо простий недорогий рецепт тіста на пиріжки на сухих дріжджах. Замішуйте разом з нами та пригощайте пухкими смачними пиріжками з різноманітною начинкою ваших близьких та рідних.
Салат з буряка – красивий та кориснийBy VikaСалат з буряка – закуска найшвидша в приготуванні, до того ж корисна та малокалорійна. Але простота готування салату з буряка не означає банальність смаку. Неодмінно переконайтеся самі!
Рублені курячі котлетиBy VikaДля приготування рублених курячих котлет філе нарізають шматочками, а не подрібнюють на фарш. Але при цьому рублені курячі котлети добре тримають форму завдяки борошну та печерицям.
1 2 3 6
Прокрутити вгору