Автор рецептів

ЛахмаджунBy VikaЛахмаджун – дуже смачна східна страва. Лахмаджун називають арабською, турецькою або вірменською піцою. В основі – дріжджове тісто з м’ясним фаршем з овочами та спеціями. Випікається за 15 хвилин. Спробуйте – дуже смачно!
Салат з шампіньйонами та овочамиBy VikaПропонуємо рецепт неймовірно смачного салату з шампіньйонами та овочами. Жодну страву неможливо зіпсувати печерицями. Але, якщо сьогодні у вас немає настрою експериментувати, радимо приготувати яскравий салат з шампіньйонів – дуже апетитну закуску. Часу потрібно обмаль.
Сирна запіканка з манкоюBy VikaСирна запіканка з манкою, без борошна, приготована за цим рецептом, буде ідеальною, якщо не полінуватися та протерти сир через сито. У сирну масу додається манна крупа з молоком, завдяки чому запіканка виходить ніжною та добре тримає форму.
Фо бо – пряний в’єтнамський суп з локшиноюBy VikaФо бо – класичний в'єтнамський суп. Складається з наваристого бульйону з яловичини або риби, рисової локшини та м’яса. Неповторного аромату супу фо бо надають різноманітні пряні спеції у великій кількості.
Пиріг з вареннямBy VikaДухмяний пиріг з варенням завжди нагадує дитинство, домашній затишок та спокій. Тісто звичайне, дріжджове. А ось начинка – абрикосове варення, горіхи, родзинки. Замість абрикосового варення можна взяти курагу або приготувати з іншим варенням, теж буде дуже смачно.
Пухке тісто на пиріжкиBy VikaТісто для пиріжків зазвичай роблять на дріжджах. Пропонуємо простий недорогий рецепт тіста на пиріжки на сухих дріжджах. Замішуйте разом з нами та пригощайте пухкими смачними пиріжками з різноманітною начинкою ваших близьких та рідних.
Салат з буряка – красивий та кориснийBy VikaСалат з буряка – закуска найшвидша в приготуванні, до того ж корисна та малокалорійна. Але простота готування салату з буряка не означає банальність смаку. Неодмінно переконайтеся самі!
Рублені курячі котлетиBy VikaДля приготування рублених курячих котлет філе нарізають шматочками, а не подрібнюють на фарш. Але при цьому рублені курячі котлети добре тримають форму завдяки борошну та печерицям.
Салат з ананасом і куркоюBy VikaВ основі салату з куркою та ананасами завжди присутнє ніжне біле куряче м'ясо та соковитий ананас. А додаткові інгредієнти, які можна додати за власним смаком, надають салату з ананасом і куркою пікантного смаку!
Пляцок з яблукBy VikaПляцок з яблуками – дуже смачна випічка західної України. Ароматний пляцок з яблук – соковитий та м’який, можна готувати цілий рік. Його особливість у тому, що ніжного яблучного крему значно більше, ніж коржа. Спробуйте самі!
Рецепт лавашаBy VikaАроматний лаваш став основою окремого напряму в кулінарії з приготування чудових і дуже різноманітних закусок. Існує велика кількість рецептів приготування лаваша. Ми ж пропонуємо дуже смачний пухкий лаваш на дріжджах!
Запіканка з картопліBy VikaКартопляна запіканка – це трохи вчорашнього картопляного пюре, яйце, шматочок вершкового масла та сиру. Решта – це ваш смак і наші підказки. Ця страва дуже зручна, вона не вимагає набору рідкісних продуктів, а готується дуже швидко.
Паштет з печінкиBy VikaДуже смачний, ніжний та корисний паштет з печінки. Класична страва для будь-якого випадку. Приготуємо поживний паштет із курячої печінки з морквою та цибулею – апетитну та ефектну закуску.
Салат з креветкамиBy VikaАпетитний салат з креветками – це смачне поєднання креветок з фруктами, овочами та зеленню. Простий та поживний салат з креветками, яблуками та виноградом – чудовий сніданок та красива страва на святковий стіл.
Печиво на сметані нашвидкуручBy VikaПриготуємо м'яке та ніжне печиво на сметані нашвидкуруч – смачне та ароматне, яке вдається навіть недосвідченій господині. Спробуйте цей наш простий та швидкий рецепт.
Котлети у духовціBy VikaДізнайтеся про переваги запікання котлет у духовці і про те, як зробити їх дуже соковитими та неймовірно смачними. Сподіваємося, що вам стане у пригоді наш простий рецепт котлет у духовці, приготування яких забере у вас небагато часу та сил.
Морквяний тортBy VikaМорквяний торт – це десерт, який полюбиться всім ласунам. Ця домашня випічка має незвичайний смак. Бісквіт виходить вологим і соковитим, а завдяки крему – ніби тане в роті. Крем для морквяного торта може бути сирним або сметанним.
Скумбрія, запечена у фользіBy VikaПриготувати скумбрію запечену найкраще в рукаві або у фользі. Саме запечена скумбрія, на відміну від інших способів приготування цієї риби, вирізняється приголомшливими смаковими характеристиками.
Рибні котлетиBy VikaРибні котлети – це ароматна, неймовірно смачна та дієтична страва. Вони на тривалий час насичують організм, ідеально поєднується з різноманітними гарнірами та соусами. Ніжні рибні котлети стануть чудовою альтернативою звичайній смаженій рибі.
Суп журек – класичний польський супBy VikaЖурек – традиційний польський суп. Насичений та ароматний суп журек готують у кожному регіоні. Суп журек може бути скромним – пісний варіант з грибами. Або ж поєднувати в собі безліч смаків копчення, хліба, лісових грибів.
Пшенична кашаBy VikaНайчастіше варять пшеничну кашу на воді. Рецепт, як правильно приготувати пшеничну кашу, простий. Але є кілька цікавих нюансів.
Хачапурі по-аджарськиBy VikaХачапурі по-аджарськи – один із найпопулярніших і найвідоміших рецептів. Хачапурі по-аджарськи являє собою відкритий пиріжок у вигляді човника з начинкою, що складається з великої кількості розплавленого сиру та жовтка.
Соус териякиBy VikaСоус терияки – популярний у всьому світі пікантний японський солодко-солоний соус. Його використовують у приготуванні різних страв, тому корисно завжди мати соус під рукою. Розказуємо, як легко приготувати соус терияки в домашніх умовах.
1 2 3 5
Прокрутити вгору