Нагетси домашнього приготування

Нагетси
АвторNatalyaРейтинг

Курячі нагетсти - це страва, виготовлена з курячого м’яса, яке перемелюють, формують довгими прямокутними шматочками, обвалюють у паніровці а тоді обсмажують чи запікають. Винайдені в 1950-х роках вони стали популярним продуктом ресторану швидкого харчування, а також зазвичай продаються як заморожений продукт для домашнього вживання.

 400 гр курячої грудинки
 200 гр твердого сиру
 2 яйця
 100 гр борошна
 0,25 ч. л. солі
 0,25 ч. л. чорного меленого перцю
 50 мл рослинної олії
1

Курячі грудки нарізаємо тонкими довгастими скибочками поперек волокон. Сир натираємо на дрібній тертці.

2

Яйце збиваємо виделкою до однорідної консистенції.

3

Борошно змішуємо з сіллю і перцем в тарілці. Солі беремо небагато, особливо якщо сир солоний. У випадку з пармезаном можна взагалі не солити. М'ясо по черзі занурюємо в яйце, борошно і сир.

4

Обсмажуємо шматочки філе на середньому вогні до появи легкої золотистої скоринки.

Курячі нагетси користуються великою популярністю, особливо серед дітей. Обсмажені у фритюрі, вони мають дуже високу калорійність та не вважаються надто здоровою їжею, проте ви можете перетворити їх корисну закуску, запікаючи у духовці до хрумкої скоринки.

Інгредієнти

 400 гр курячої грудинки
 200 гр твердого сиру
 2 яйця
 100 гр борошна
 0,25 ч. л. солі
 0,25 ч. л. чорного меленого перцю
 50 мл рослинної олії

Кроки рецепта

1

Курячі грудки нарізаємо тонкими довгастими скибочками поперек волокон. Сир натираємо на дрібній тертці.

2

Яйце збиваємо виделкою до однорідної консистенції.

3

Борошно змішуємо з сіллю і перцем в тарілці. Солі беремо небагато, особливо якщо сир солоний. У випадку з пармезаном можна взагалі не солити. М'ясо по черзі занурюємо в яйце, борошно і сир.

4

Обсмажуємо шматочки філе на середньому вогні до появи легкої золотистої скоринки.

Нагетси домашнього приготування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори