Омлетні рулетики з сиром
Рулет з омлету – смачна та красива закуска, яку не соромно запропонувати гостям і за святковим столом. Незважаючи на те, що страва, по суті, дуже проста, вона неодмінно порадує своїм незвичайним зовнішнім виглядом та відмінним смаком.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 2 стебла зеленої цибулі
- 2 гілочки базиліка
- 4 яйця
- рослинна олія
- 100 g російського сиру
- 1 зубчик часнику
- 250 g домашнього білого сиру
- 2 гілочки петрушки
- сіль перець
Кроки приготування
- Цибулю, петрушку та базилік миємо і обсушуємо. Петрушку та базилік розбираємо на листочки. Сир тремо на великій тертці. Часник очищаємо та подрібнюємо.
- Цибулю та листочки петрушки дрібно нарізаємо. Яйця збиваємо вінчиком із 2 ст. л. води, додаємо половину натертого сиру, часник, цибулю та петрушку.
- Готуємо начинку. Листики базиліка подрібнюємо, змішуємо з сиром, що залишився. Збиваємо міксером до утворення однорідної маси.
- На середньому вогні розігріваємо сковороду діаметром 23 см, злегка змащуємо олією. Вливаємо 1/3 яєчної суміші, круговим рухом розподіляємо по всій поверхні. Готуємо 3 хв, перевертаємо на інший бік і готуємо ще 2 хв. Перекладаємо лопаткою на блюдо. Так само печемо ще 2 омлети, щоразу змащуючи сковороду невеликою кількістю рослинної олії.
- Начинку рівно розподіляємо по омлету і розрівнюємо.
- Згортаємо омлети трубочкою, накриваємо плівкою та ставимо в холодильник. Перед подачею нарізаємо шматочками завдовжки 2,5-3см