омлетні рулети

Омлетні рулетики з сиром

омлетні рулети

Омлетні рулетики з сиром

Рулет з омлету – смачна та красива закуска, яку не соромно запропонувати гостям і за святковим столом. Незважаючи на те, що страва, по суті, дуже проста, вона неодмінно порадує своїм незвичайним зовнішнім виглядом та відмінним смаком.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 50 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 2 стебла зеленої цибулі
  • 2 гілочки базиліка
  • 4 яйця
  • рослинна олія
  • 100 g російського сиру
  • 1 зубчик часнику
  • 250 g домашнього білого сиру
  • 2 гілочки петрушки
  • сіль перець

Кроки приготування

  • Цибулю, петрушку та базилік миємо і обсушуємо. Петрушку та базилік розбираємо на листочки. Сир тремо на великій тертці. Часник очищаємо та подрібнюємо.
  • Цибулю та листочки петрушки дрібно нарізаємо. Яйця збиваємо вінчиком із 2 ст. л. води, додаємо половину натертого сиру, часник, цибулю та петрушку.
  • Готуємо начинку. Листики базиліка подрібнюємо, змішуємо з сиром, що залишився. Збиваємо міксером до утворення однорідної маси.
  • На середньому вогні розігріваємо сковороду діаметром 23 см, злегка змащуємо олією. Вливаємо 1/3 яєчної суміші, круговим рухом розподіляємо по всій поверхні. Готуємо 3 хв, перевертаємо на інший бік і готуємо ще 2 хв. Перекладаємо лопаткою на блюдо. Так само печемо ще 2 омлети, щоразу змащуючи сковороду невеликою кількістю рослинної олії.
  • Начинку рівно розподіляємо по омлету і розрівнюємо.
  • Згортаємо омлети трубочкою, накриваємо плівкою та ставимо в холодильник. Перед подачею нарізаємо шматочками завдовжки 2,5-3см
Прокрутка до верху