blank

Оладки з яйцем і зеленою цибулею

blank

Оладки з яйцем і зеленою цибулею

Оладки з яйцем і зеленою цибулею – апетитне та яскраве частування для домашнього столу. Для швидкого та комфортного приготування використовуйте наш перевірений рецепт оладок з яйцем та зеленою цибулею з покроковим описом.
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Ключове слово: оладки, оладки з яйцем і зеленою цибулею
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 45 хвилин
Порції: 6 осіб

Інгредієнти для рецепту

  • 250 g кефіру
  • 4 яйця
  • 200 g яйця
  • 5 g розпушувача
  • 0.5 tsp чорного меленого перцю
  • 1 tsp солі
  • Пучок зеленої цибулі
  • Рослинна олія для смаження

Кроки приготування

  • Три курячих яйця відварюємо протягом 8-10 хвилин. Охолоджуємо, очищаємо та нарізаємо дрібними кубиками.
  • Зелену цибулю миємо, обсушуємо та нарізаємо дрібно.
  • В глибоку миску наливаємо кефір, додаємо яйце, перець, сіль та розмішуємо вінчиком.
  • Додаємо до суміші борошно та розпушувач, розмішуємо до однорідності. Тісто для оладок з яйцем та зеленою цибулею має бути, як густа сметана.
  • Додаємо в тісто яйця та зелень, перемішуємо.
  • На сковороді розігріємо олію та ложкою викладаємо тісто. Смажимо оладки. Обсмажуємо до красивого кольору з одного боку, перевертаємо на другу сторону.
  • Оладки з яйцем та зеленою цибулею готові та на смак дуже схожі на пиріжки з цибулею і яйцем. Смакують і гарячими, і холодними. Смачного!

Оладки з яйцем та зеленою цибулею – смачна закуска 

Таку страву можна доповнити сметаною або соусом, подавати на сніданок або як поживний перекус.

Поціновувачам несолодкої випічки сподобаються оладки з яйцем і зеленою цибулею з додаванням порізаної ковбаси або сиру.

Прокрутка до верху