Оладки з яйцем і зеленою цибулею
Оладки з яйцем і зеленою цибулею – апетитне та яскраве частування для домашнього столу. Для швидкого та комфортного приготування використовуйте наш перевірений рецепт оладок з яйцем та зеленою цибулею з покроковим описом.
Друкувати
Pin
Оцінити
Порції: 6 осіб
Інгредієнти для рецепту
- 250 g кефіру
- 4 яйця
- 200 g яйця
- 5 g розпушувача
- 0.5 tsp чорного меленого перцю
- 1 tsp солі
- Пучок зеленої цибулі
- Рослинна олія для смаження
Кроки приготування
- Три курячих яйця відварюємо протягом 8-10 хвилин. Охолоджуємо, очищаємо та нарізаємо дрібними кубиками.
- Зелену цибулю миємо, обсушуємо та нарізаємо дрібно.
- В глибоку миску наливаємо кефір, додаємо яйце, перець, сіль та розмішуємо вінчиком.
- Додаємо до суміші борошно та розпушувач, розмішуємо до однорідності. Тісто для оладок з яйцем та зеленою цибулею має бути, як густа сметана.
- Додаємо в тісто яйця та зелень, перемішуємо.
- На сковороді розігріємо олію та ложкою викладаємо тісто. Смажимо оладки. Обсмажуємо до красивого кольору з одного боку, перевертаємо на другу сторону.
- Оладки з яйцем та зеленою цибулею готові та на смак дуже схожі на пиріжки з цибулею і яйцем. Смакують і гарячими, і холодними. Смачного!
Оладки з яйцем та зеленою цибулею – смачна закуска
Таку страву можна доповнити сметаною або соусом, подавати на сніданок або як поживний перекус.
Поціновувачам несолодкої випічки сподобаються оладки з яйцем і зеленою цибулею з додаванням порізаної ковбаси або сиру.