Маринад для свинини
Лише 10 хвилин, і маринад готовий! Він універсальний – не тільки швидкий, але простий та дуже ефективний. Адже замаринувавши свинину на шашлик, корейку або інші смачні страви, ви зможете почати готувати буквально через 20 хвилин. Завдяки інгредієнтам у рецепті, м'ясо, витримане у такому маринаді, і приготується набагато швидше, ніж з оцтом та звичайними компонентами маринаду для свинини. Складність практично нульова, а компоненти – найпростіші!
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 велика цибулина
- 3 зубки часнику
- 1 tsp подрібненої зелені
- 3 tbsp майонезу
- 1 tsp гірчиці
- 2 tbsp води
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Спеції, духмяні трави
Кроки приготування
- Очищаємо цибулю й нарізаємо тонкими кільцями.
- Часник очистимо і потовчемо максимально дрібно зручним способом.
- Нарізаємо дуже дрібно зелень.
- З'єднаємо цибулю, часник та зелень у глибокому посуді. Додаємо майонез та обережно перемішуємо так, щоб не зламати кільця цибулі.
- Покладемо гірчицю та розмішаємо.
- Поперчимо, перемішаємо все і спробуємо маринад на смак.
- Потроху підсипаємо спеції, перемішуємо.
- Додаємо воду, щоб м'ясо могло промаринуватися, і тільки зараз підсолюємо.
- Свинину з'єднаємо з цим маринадом і залишимо на 20 хвилин. З таким простим та перевіреним способом маринування свинини ви можете готувати страви не тільки на сковороді або у мультиварці. Це може бути духовка, аерогриль, багаття. Рецепт маринаду для свинини за кількістю розрахований на 500 г м'яса.