маринад

Маринад для свинини

маринад

Маринад для свинини

Лише 10 хвилин, і маринад готовий! Він універсальний – не тільки швидкий, але простий та дуже ефективний. Адже замаринувавши свинину на шашлик, корейку або інші смачні страви, ви зможете почати готувати буквально через 20 хвилин. Завдяки інгредієнтам у рецепті, м'ясо, витримане у такому маринаді, і приготується набагато швидше, ніж з оцтом та звичайними компонентами маринаду для свинини. Складність практично нульова, а компоненти – найпростіші!
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 велика цибулина
  • 3 зубки часнику
  • 1 tsp подрібненої зелені
  • 3 tbsp майонезу
  • 1 tsp гірчиці
  • 2 tbsp води
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Спеції, духмяні трави

Кроки приготування

  • Очищаємо цибулю й нарізаємо тонкими кільцями.
  • Часник очистимо і потовчемо максимально дрібно зручним способом.
  • Нарізаємо дуже дрібно зелень.
  • З'єднаємо цибулю, часник та зелень у глибокому посуді. Додаємо майонез та обережно перемішуємо так, щоб не зламати кільця цибулі.
  • Покладемо гірчицю та розмішаємо.
  • Поперчимо, перемішаємо все і спробуємо маринад на смак.
  • Потроху підсипаємо спеції, перемішуємо.
  • Додаємо воду, щоб м'ясо могло промаринуватися, і тільки зараз підсолюємо.
  • Свинину з'єднаємо з цим маринадом і залишимо на 20 хвилин. З таким простим та перевіреним способом маринування свинини ви можете готувати страви не тільки на сковороді або у мультиварці. Це може бути духовка, аерогриль, багаття. Рецепт маринаду для свинини за кількістю розрахований на 500 г м'яса.
Прокрутка до верху