blank

Макарони по-флотськи

Макарони по-флотськи – смачні рецепти

Крім класичних, макарони по-флотськи можна приготувати зі смаженим або вареним м’ясом, тушонкою, печінкою, сиром, ковбасою або шинкою.

Дуже смачно заправляти макарони по-флотськи томатним соусом, розтопленим вершковим маслом. 

Вегетаріанські макарони по-флотськи

Веганські макарони по-флотськи смакують з морепродуктами, грибами або з тушкованими овочами – кабачками, баклажанами, помідорами.

Макарони по-флотськи з домашнім сиром, солоним або солодким – чудова апетитна страва нашвидкуруч.

blank

Макарони по-флотськи

Макарони по-флотськи – це проста й апетитна страва. Якщо немає часу на готування, макарони по-флотськи – це ваш варіант смачно та ситно нагодувати родину. Для приготування використовують різний фарш, усе залежить від ваших уподобань.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 35 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 450 g макаронів
  • 500 g м’ясного фаршу
  • 2 ріпчастих цибулі
  • 1 морква
  • 70 ml рослинної олії
  • Сіль
  • Перець чорний мелений

Кроки приготування

  • Перекладаємо фарш на розігріту з олією сковорідку. Солимо та перчимо. Готуємо за помірного нагрівання, час від часу перевертаючи.
  • Цибулю очищаємо та нарізаємо кубиками.
  • Коли фарш посвітліє, додаємо до нього подрібнену цибулю.
  • Моркву натираємо теркою і перекладаємо у сковорідку. Періодично перевертаючи, готуємо до повної готовності.
  • Відварюємо макарони. У воду попередньо наллємо 1-2 столові ложки олії.
  • Готові макарони відкидаємо на друшляк та перекладаємо у велику миску. Додаємо до макаронів по-флотськи м'ясну засмажку та перемішуємо.
  • Перекладаємо макарони по-флотськи у сковорідку та прогріваємо усе разом приблизно 5-7 хвилин.
  • Подаємо з зеленню, кетчупом або гірчицею.
Прокрутка до верху