Макарони по-флотськи – смачні рецепти
Крім класичних, макарони по-флотськи можна приготувати зі смаженим або вареним м’ясом, тушонкою, печінкою, сиром, ковбасою або шинкою.
Дуже смачно заправляти макарони по-флотськи томатним соусом, розтопленим вершковим маслом.
Вегетаріанські макарони по-флотськи
Веганські макарони по-флотськи смакують з морепродуктами, грибами або з тушкованими овочами – кабачками, баклажанами, помідорами.
Макарони по-флотськи з домашнім сиром, солоним або солодким – чудова апетитна страва нашвидкуруч.
Макарони по-флотськи
Макарони по-флотськи – це проста й апетитна страва. Якщо немає часу на готування, макарони по-флотськи – це ваш варіант смачно та ситно нагодувати родину. Для приготування використовують різний фарш, усе залежить від ваших уподобань.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 450 g макаронів
- 500 g м’ясного фаршу
- 2 ріпчастих цибулі
- 1 морква
- 70 ml рослинної олії
- Сіль
- Перець чорний мелений
Кроки приготування
- Перекладаємо фарш на розігріту з олією сковорідку. Солимо та перчимо. Готуємо за помірного нагрівання, час від часу перевертаючи.
- Цибулю очищаємо та нарізаємо кубиками.
- Коли фарш посвітліє, додаємо до нього подрібнену цибулю.
- Моркву натираємо теркою і перекладаємо у сковорідку. Періодично перевертаючи, готуємо до повної готовності.
- Відварюємо макарони. У воду попередньо наллємо 1-2 столові ложки олії.
- Готові макарони відкидаємо на друшляк та перекладаємо у велику миску. Додаємо до макаронів по-флотськи м'ясну засмажку та перемішуємо.
- Перекладаємо макарони по-флотськи у сковорідку та прогріваємо усе разом приблизно 5-7 хвилин.
- Подаємо з зеленню, кетчупом або гірчицею.