Лаваш з начинкою – швидкі рецепти
Дуже популярні рулети з лаваша, адже можна загорнути в лаваш як начинку будь-які продукти – овочі та фрукти, рибу та гриби, сир та м’ясо, паштети та крабові палички.
Цікаво також підсмажити з листків лаваша ліниві чебуреки, запекти у духовці листковий пиріг або соковиту запіканку.
Вегетаріанський лаваш з начинкою – чудова пісна страва. Начинка будь-яка – домашній сир з волоськими горіхами, картопля з зеленню та вареним яйцем, корейська морква.
Хрумкий лаваш з начинкою – смачні рецепти
Піца на основі лаваша – начинка може бути різноманітною: помідори та оливки, курка або ковбаса, кукурудза та твердий сир.
Ефектний лаваш з начинкою можна приготувати з різноманітним оформленням, оригінальними способами загортання та подачі – швидко і без особливого клопоту.
Лаваш на ситний сніданок
Лаваш з начинкою – чудова знахідка в наш метушливий час. Яйце, шматок шинки, огірок, 10 хвилин на приготування і у вас буде ситний лаваш з начинкою на смачний сніданок.
Друкувати
Pin
Оцінити
Порції: 3 особи
Інгредієнти для рецепту
- 1 невеликий кругилий лаваш
- 1 яйце
- трішки масла
- петрушка
- твердий сир
- шматок шинки
Кроки приготування
- Подрібнюємо невеликий пучок петрушки.
- Лаваш змочуємо з обох сторін в посудині, в яку попередньо наливаємо воду.
- На сковорідці розтоплюємо кусочок масла і кладемо лаваш і зменшуємо газ до середньої температури.
- Зверху на лаваш розбиваємо одне яйце і рівномірно розпреділяємо його по всій поверхні лаваша.
- Якщо сир не досить солений, можете лаваш трошки посолити. Додаємо натертий сир, притрушуємо зеленню петрушки і посередині кладемо шматок шинки.
- Завертаємо лаваш конвертиком. Смачний сніданок готовий!