курячий гриль

Курячі шиї на сковороді

курячий гриль

Курячі шиї на сковороді

М’ясні закуски поживні та смачні, навіть в невеликій кількості здатні притамувати відчуття голоду. Приготувати курячі шиї – м’ясисті та ароматні, одне задоволення. Та й ціна курячих ший абсолютно доступна, порівняно, наприклад, з крильцями. Радимо бюджетний рецепт курячих шийок – простий та легкий у приготуванні.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 1 година
Загальний час: 1 година 15 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 kg курячих ший
  • 2 зубчики часнику
  • 100 g твердого сиру
  • 1 tbsp сметани
  • 10 ml майонезу
  • 3 tbsp соняшникової олії
  • сіль
  • перець
  • спеції до смаку

Кроки приготування

  • Викладаємо курячі шиї у велику миску, солимо, додаємо улюблені спеції та залишаємо на 30-45 хвилин промаринуватися. Якщо подобається гострий смак, можна приготувати особливий маринад – змішати соєвий соус з кетчупом та гірчицею.
  • Дрібно нарізаємо часник та обсмажуємо у розігрітій сковороді до золотистої скоринки.
  • Відправляємо замариновані курячі шиї у сковороду та гарно обсмажуємо з обох сторін до повної готовності.
  • Поки курячі шиї обсмажуються, приготуємо сирний соус. Натираємо твердий сир на дрібній терці та змішуємо його з майонезом і сметаною. Солимо і перчимо.
  • Подаємо смажені курячі шиї з пікантним сирним соусом або гарніром з рису, гречки, картоплі. Також їх можна запропонувати з овочевими салатами або як самостійну закуску.
Прокрутка до верху