Курячі шиї на сковороді
М’ясні закуски поживні та смачні, навіть в невеликій кількості здатні притамувати відчуття голоду. Приготувати курячі шиї – м’ясисті та ароматні, одне задоволення. Та й ціна курячих ший абсолютно доступна, порівняно, наприклад, з крильцями. Радимо бюджетний рецепт курячих шийок – простий та легкий у приготуванні.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 kg курячих ший
- 2 зубчики часнику
- 100 g твердого сиру
- 1 tbsp сметани
- 10 ml майонезу
- 3 tbsp соняшникової олії
- сіль
- перець
- спеції до смаку
Кроки приготування
- Викладаємо курячі шиї у велику миску, солимо, додаємо улюблені спеції та залишаємо на 30-45 хвилин промаринуватися. Якщо подобається гострий смак, можна приготувати особливий маринад – змішати соєвий соус з кетчупом та гірчицею.
- Дрібно нарізаємо часник та обсмажуємо у розігрітій сковороді до золотистої скоринки.
- Відправляємо замариновані курячі шиї у сковороду та гарно обсмажуємо з обох сторін до повної готовності.
- Поки курячі шиї обсмажуються, приготуємо сирний соус. Натираємо твердий сир на дрібній терці та змішуємо його з майонезом і сметаною. Солимо і перчимо.
- Подаємо смажені курячі шиї з пікантним сирним соусом або гарніром з рису, гречки, картоплі. Також їх можна запропонувати з овочевими салатами або як самостійну закуску.