Як приготувати курку в банці з овочами: покроково
Курка в банці з овочами
Маєте нагодувати свою сім'ю ситною м'ясною їжею, не витрачаючи багато часу та особливих інгредієнтів? Тоді приготуйте соковиту курку в банці з овочами. Страва дуже проста і легка в приготуванні, містить тільки курятину, лавровий лист, моркву, часник, сіль та перець.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 kg курятини
- 1 цибулина
- 1 солодкий перець
- 5 g часнику
- 2 лаврових листа
- 1 морква
- сіль, перець
Кроки приготування
- Курку промиваємо, нарізаємо на порційні шматки, обсушуємо паперовим рушником.
- Моркву очищаємо, нарізаємо кружальцями. Цибулю очищаємо, ріжемо півкільцями. Болгарський перець промиваємо, видаляємо плодоніжку та насіння, нарізаємо невеликими брусочками. Часник також чистим, ріжемо на платівки.
- У суху чисту банку кладемо лавровий лист, перець горошком, трохи овочів, потім кілька шматочків м'яса, поверх нього – овочі й знову м'ясо. Заповнюючи банку пошарово, не забуваємо трохи солити компоненти. Покриваємо шийку банки фольгою.
- У жароміцну ємність вливаємо трохи води, розміщуємо в ній банку та відправляємо у духовку. Готуємо 20 хвилин за температури 150°С, потім підвищуємо до 180°С і готуємо протягом години.
- Даємо банці трохи охолонути у вимкненій духовці й тільки після цього виймаємо.
- Насолоджуйтесь пряною ніжною курочкою! Смачного!