кролик

Курка в банці з овочами

Як приготувати курку в банці з овочами: покроково

кролик

Курка в банці з овочами

Маєте нагодувати свою сім'ю ситною м'ясною їжею, не витрачаючи багато часу та особливих інгредієнтів? Тоді приготуйте соковиту курку в банці з овочами. Страва дуже проста і легка в приготуванні, містить тільки курятину, лавровий лист, моркву, часник, сіль та перець.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 1 година 20 хвилин
Загальний час: 1 година 40 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 kg курятини
  • 1 цибулина
  • 1 солодкий перець
  • 5 g часнику
  • 2 лаврових листа
  • 1 морква
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • Курку промиваємо, нарізаємо на порційні шматки, обсушуємо паперовим рушником.
  • Моркву очищаємо, нарізаємо кружальцями. Цибулю очищаємо, ріжемо півкільцями. Болгарський перець промиваємо, видаляємо плодоніжку та насіння, нарізаємо невеликими брусочками. Часник також чистим, ріжемо на платівки.
  • У суху чисту банку кладемо лавровий лист, перець горошком, трохи овочів, потім кілька шматочків м'яса, поверх нього – овочі й знову м'ясо. Заповнюючи банку пошарово, не забуваємо трохи солити компоненти. Покриваємо шийку банки фольгою.
  • У жароміцну ємність вливаємо трохи води, розміщуємо в ній банку та відправляємо у духовку. Готуємо 20 хвилин за температури 150°С, потім підвищуємо до 180°С і готуємо протягом години.
  • Даємо банці трохи охолонути у вимкненій духовці й тільки після цього виймаємо.
  • Насолоджуйтесь пряною ніжною курочкою! Смачного!
Прокрутка до верху