Курку промиваємо, нарізаємо на порційні шматки, обсушуємо паперовим рушником.
Моркву очищаємо, нарізаємо кружальцями. Цибулю очищаємо, ріжемо півкільцями. Болгарський перець промиваємо, видаляємо плодоніжку та насіння, нарізаємо невеликими брусочками. Часник також чистим, ріжемо на платівки.
У суху чисту банку кладемо лавровий лист, перець горошком, трохи овочів, потім кілька шматочків м'яса, поверх нього – овочі й знову м'ясо. Заповнюючи банку пошарово, не забуваємо трохи солити компоненти. Покриваємо шийку банки фольгою.
У жароміцну ємність вливаємо трохи води, розміщуємо в ній банку та відправляємо у духовку. Готуємо 20 хвилин за температури 150°С, потім підвищуємо до 180°С і готуємо протягом години.
Даємо банці трохи охолонути у вимкненій духовці й тільки після цього виймаємо.
Насолоджуйтесь пряною ніжною курочкою! Смачного!