Кіш

Кіш без тіста

Кіш

Кіш без тіста

Французький рецепт - неперевершений кіш. Смачнющий відкритий пиріг без основи з тіста.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Французька
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 50 хвилин
Загальний час: 1 година 10 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 200 g бекону
  • 6 яєць
  • 200 ml молока
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • 150 g натертого сиру
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • Розігрійте духовку до 180*C.
  • Покладіть у форму пергаментний папір.
  • Обсмажте на пательні скибки бекону і викладіть їх на паперовий рушничок, щоб ввібрати лишній жир.
  • Збийте яйця з молоком. Посоліть і поперчіть.
  • Викладіть в форму бекон з тертим сиром. Залийте все сумішшю з молока і яєць.
  • Випікайте в духовці впродовж 45хв.
Прокрутка до верху