кабачки хрусткі

Хрусткі кабачки

Можна включати улюблений фільм і насолоджуватися переглядом, смакуючи хрусткі снеки. Такі кабачки особливо смачні з соусом. Вибирайте свій улюблений, підійде будь-який: майонез, сметана, часниковий соус, дзадзикі або хумус. З останнім легкий перекус перетвориться в ситну вечерю чи обід!

кабачки хрусткі

Хрусткі кабачки

Ця закуска сподобається любителям пікантних снеків і точно буде кориснішою за чипси чи магазинні сухарики.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська, Українська
Підготовка: 40 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 1 година 10 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 кабачок
  • 3 tbsp оливкової олії
  • 1 tsp солі
  • 1 tsp сушений часник
  • 1 tsp паприки
  • гострий перець за смаком
  • мелений чорний перець
  • панірувальні сухарі

Кроки приготування

Приготування маринаду

  • В глибоку миску вливаємо олію і додаємо всі наші спеції і сіль.
  • Чорний перець краще використовувати свіжо змелений, але якщо такого під рукою не виявилося - підійде і готовий, з пакетика.

Приготування кабачків

  • Кабачок у разі потреби очищаємо від шкірки, відрізаємо краї. Нарізаємо на великі брусочки.
  • Брусочки перекладаємо в маринад і залишаємо на 20-30 хвилин.
  • Не лякайтесь, якщо виділиться багато рідини - це нормально.
  • Далі обвалюємо кожен брусочок в панірувальних сухарях, чим більше сухарів пристане, тим краще.
  • Деко застилаємо папером або силіконовим килимком і викладаємо наші кабачки так, щоб вони не торкалися один одного.
  • Відправляємо в духовку на 20-30 хвилин. Готово!
Прокрутка до верху