Можна включати улюблений фільм і насолоджуватися переглядом, смакуючи хрусткі снеки. Такі кабачки особливо смачні з соусом. Вибирайте свій улюблений, підійде будь-який: майонез, сметана, часниковий соус, дзадзикі або хумус. З останнім легкий перекус перетвориться в ситну вечерю чи обід!
Хрусткі кабачки
Ця закуска сподобається любителям пікантних снеків і точно буде кориснішою за чипси чи магазинні сухарики.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 кабачок
- 3 tbsp оливкової олії
- 1 tsp солі
- 1 tsp сушений часник
- 1 tsp паприки
- гострий перець за смаком
- мелений чорний перець
- панірувальні сухарі
Кроки приготування
Приготування маринаду
- В глибоку миску вливаємо олію і додаємо всі наші спеції і сіль.
- Чорний перець краще використовувати свіжо змелений, але якщо такого під рукою не виявилося - підійде і готовий, з пакетика.
Приготування кабачків
- Кабачок у разі потреби очищаємо від шкірки, відрізаємо краї. Нарізаємо на великі брусочки.
- Брусочки перекладаємо в маринад і залишаємо на 20-30 хвилин.
- Не лякайтесь, якщо виділиться багато рідини - це нормально.
- Далі обвалюємо кожен брусочок в панірувальних сухарях, чим більше сухарів пристане, тим краще.
- Деко застилаємо папером або силіконовим килимком і викладаємо наші кабачки так, щоб вони не торкалися один одного.
- Відправляємо в духовку на 20-30 хвилин. Готово!