blank

Гнізда з фаршу

blank

Гнізда з фаршу

Звичайні котлети іноді на застіллях чомусь залишаються на тарілках. Так що з «м'ясного» можна приготувати гнізда з фаршу – нетривіально та апетитно! Смачні гнізда з фаршу з печерицями та сиром тільки на перший погляд здаються складними у приготуванні.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 55 хвилин
Загальний час: 1 година 10 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 700 g фаршу
  • 2 скибочки білого хліба
  • 300 g печериць
  • 1 cups молока
  • 1 яйце
  • 1 цибулина
  • 100 g твердого сиру
  • сіль
  • перець
  • приправи

Кроки приготування

  • Насамперед замочуємо скибочки булки в молоці.
  • Цибулю дрібно шаткуємо, і ділимо на дві рівні частини.
  • Сир натираємо на великій тертці.
  • Печериці нарізаємо тонкою соломкою.
  • До м’ясного фаршу додаємо яйце, розм'якшений хліб разом із залишками молока, а також одну частину цибулі. Солимо, перчимо та ретельно вимішуємо фарш.
  • Приготуємо грибну начинку. Для цього на олії обсмажуємо іншу частину цибулі до прозорості. Додаємо до цибулі подрібнені печериці та обсмажуємо на середньому вогні 5-10 хвилин до готовності. Додаємо сіль, перець, приправи до смаку.
  • Застеляємо деко пергаментним папером, змащуємо трохи олією. З фаршу беремо жменьку, як на котлетки, формуємо кульки з поглибленням та викладаємо на деко.
  • У такі імпровізовані кошики ми й викладатимемо начинку. Посипаємо зверху кожне гніздо тертим сиром.
  • Ставимо деко у розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин. Залишається тільки дістати, прикрасити помідорами, зеленню та подати до столу! Гості будуть у захваті! Смачного!
Прокрутка до верху