французький салат

Французький салат

Використовуйте домашній майонез замість магазинного. Рецепт ви можете знайти на нашому сайті: https://fayni-recepty.com.ua/retsept/domashniy-mayonez/

 

французький салат

Французький салат

Салат "Французький" сподобається любителям легких святкових закусок. У його складі немає м'яса, але добре поєднується з основними стравами з курки, телятини чи свинини. Кисло-солодкий смак овочевих інгредієнтів та вершкова сирна нотка – те, що потрібно для гарного салату!
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 2 яблука
  • 2 моркви
  • 1 цибулина
  • 4 яйця
  • 200 g твердого сиру
  • 100 g майонезу
  • сіль за смаком

Кроки приготування

  • Очищуємо яблука від шкірки, видаляємо серцевину, свіжу моркву миємо та чистимо. Яйця варимо на круто, даємо охолонути
  • Нарізаємо цибулю і заливаємо її окропом, щоб вона стала м'якою.
  • На грубій тертці натираємо одне яблуко, додаємо в салатницю.
  • Тремо два яйця і одну моркву, змішуємо, викладаємо на яблучний шар, змащуємо майонезом.
  • Натираємо половину сиру, додаємо на салат.
  • Потім шари повторюються в такому самому порядку, верхній сирний - заключний, його змащувати майонезом не потрібно. не обов"язково шари салату мають бути в такій послідовності. Експериментуйте!
  • Салат можна прикрасити дрібно посіченими волоськими горіхами або фундуком. Якщо під рукою нема твердого сиру, використовуйте нежирний плавлений сирок. Насолоджуйтесь ніжною стравою та порадьте рецепт друзям!
Прокрутка до верху