Використовуйте домашній майонез замість магазинного. Рецепт ви можете знайти на нашому сайті: https://fayni-recepty.com.ua/retsept/domashniy-mayonez/
Французький салат
Салат "Французький" сподобається любителям легких святкових закусок. У його складі немає м'яса, але добре поєднується з основними стравами з курки, телятини чи свинини. Кисло-солодкий смак овочевих інгредієнтів та вершкова сирна нотка – те, що потрібно для гарного салату!
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 2 яблука
- 2 моркви
- 1 цибулина
- 4 яйця
- 200 g твердого сиру
- 100 g майонезу
- сіль за смаком
Кроки приготування
- Очищуємо яблука від шкірки, видаляємо серцевину, свіжу моркву миємо та чистимо. Яйця варимо на круто, даємо охолонути
- Нарізаємо цибулю і заливаємо її окропом, щоб вона стала м'якою.
- На грубій тертці натираємо одне яблуко, додаємо в салатницю.
- Тремо два яйця і одну моркву, змішуємо, викладаємо на яблучний шар, змащуємо майонезом.
- Натираємо половину сиру, додаємо на салат.
- Потім шари повторюються в такому самому порядку, верхній сирний - заключний, його змащувати майонезом не потрібно. не обов"язково шари салату мають бути в такій послідовності. Експериментуйте!
- Салат можна прикрасити дрібно посіченими волоськими горіхами або фундуком. Якщо під рукою нема твердого сиру, використовуйте нежирний плавлений сирок. Насолоджуйтесь ніжною стравою та порадьте рецепт друзям!