форшмак

Форшмак

форшмак

Форшмак

Класична закуска єврейської кухні, форшмак користується особливою популярністю в країнах Східної Європи. Готується ця страва просто, а солений оселедець всім доступний. Найкраще вибирати жирні рибини, а яблука сорту антонівка чи ранет.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 40 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 400 g філе з 2 оселедці
  • 1 кисле яблуко
  • 1 цибулина
  • 50 g масла
  • 3 яйця
  • груба скибка білого хліба

Кроки приготування

  • Якщо ви берете не готове філе, а відділяєте його з цілої рибини – ретельно зняти шкірку та видалити всі кістки.
  • Намочити в молоці білий хліб без шкірки та добре його відтиснути.
  • Зварити на твердо яйця, охолодити їх та зняти шкарлупу.
  • Філе, хліб та яйця пропустити через м’ясорубку або подрібнити комбайном на однорідну масу.
  • Так само поступити з почищеним яблуком без серединки та з цибулею.
  • Додати масло та ретельно перемішати.
  • Додати трішки лимонного соку та свіжозмелений перець.
  • Подавати зі скибками підсушеного хліба.
Прокрутка до верху