Чілі кон карне
Улюблена страва детектива Коломбо не для тих, хто вагається чи любить гостре. Тому будьте обережні, коли виконуватимете вказівки рецепту. Можна зменшити гостроту страви, замінивши гострий чілі на паприку, проте пам’ятайте - справжнє чілі кон карне має бути пряним.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 kg дрібно нарізаної яловичини чи фаршу
- 750 g замоченої на ніч темної фасолі
- 2 цибулини
- 3 зубчики часнику
- 1 солодкий перець
- 400 g цілих помідорів без шкірки або нарізаних шматками
- 500 ml бульйону (1 кубик)
- сіль
- 1 tsp кумину
- 1 tsp сушеного орегано
- 2 tsp солодкої паприки
- 0.5 tsp чілі
- Соус табаско
Кроки приготування
- Вам знадобиться велика каструля з грубими стінками. Обсмажити там в оливковій олії нарізані цибулю та часник, тоді додати м'ясо та готувати протягом 5 хв.
- Додати прянощі, соус табаско (відповідно до ваших вподобань), посолити і ретельно вимішати. Додати бульйон, помідори, нарізаний кубиками солодкий перець, фасолю та готувати під кришкою протягом 2 год на маленькому вогні. При потребі – додати трішки води.