Англійський сніданок
Класика британської кухні всім нам добре відома з книг та фільмів. Цей сніданок ситний, поживний та ідеально пасує для тих, хто пізно обідає і не любить пропускати ранковий прийом їжі. Також чудовий варіант, щоби об’єднати зранку за столом всю родину у вихідних день. Традиційно складається з смажених яєць, ковбасок, бекону, смажених грибів, помідорів, квасолі та грінок. Рецепт на 2 особи
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 бляшанка квасолі в томатному соусі або звичайної
- 4 шматочки бекону
- 4 ковбаски
- 150 g нарізаних печериць
- 2 помідори, нарізані кільцями
- 4 яйця
- 4 скибочки хліба засмажені в тостері
Кроки приготування
- Квасолю нагріти в каструльці або у відповідному посуді в мікрохвильовці.
- На середньому вогні обсмажити ковбаски з обидвох сторін до золотистого кольору. Те саме зробити з беконом, він повинен стати прозорим і мати хрусткі краї.
- В іншій пательні на ложці олії обсмажити гриби, не мішаючи, аж поки вони не стануть коричневими з однієї сторони. Вийняти гриби і на розпеченій пательні швидко обсмажити кільця помідорів.
- Викласти все на тарілку і в останню чергу посмажити яйця. В ідеалі, вони повинні бути приготовані так, щоби жовтки залишались м’якими. Посолити. Подавати все разом з засмаженими грінками.