англійський сніданок

Англійський сніданок

англійський сніданок

Англійський сніданок

Класика британської кухні всім нам добре відома з книг та фільмів. Цей сніданок ситний, поживний та ідеально пасує для тих, хто пізно обідає і не любить пропускати ранковий прийом їжі. Також чудовий варіант, щоби об’єднати зранку за столом всю родину у вихідних день. Традиційно складається з смажених яєць, ковбасок, бекону, смажених грибів, помідорів, квасолі та грінок. Рецепт на 2 особи
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 5 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 35 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 бляшанка квасолі в томатному соусі або звичайної
  • 4 шматочки бекону
  • 4 ковбаски
  • 150 g нарізаних печериць
  • 2 помідори, нарізані кільцями
  • 4 яйця
  • 4 скибочки хліба засмажені в тостері

Кроки приготування

  • Квасолю нагріти в каструльці або у відповідному посуді в мікрохвильовці.
  • На середньому вогні обсмажити ковбаски з обидвох сторін до золотистого кольору. Те саме зробити з беконом, він повинен стати прозорим і мати хрусткі краї.
  • В іншій пательні на ложці олії обсмажити гриби, не мішаючи, аж поки вони не стануть коричневими з однієї сторони. Вийняти гриби і на розпеченій пательні швидко обсмажити кільця помідорів.
  • Викласти все на тарілку і в останню чергу посмажити яйця. В ідеалі, вони повинні бути приготовані так, щоби жовтки залишались м’якими. Посолити. Подавати все разом з засмаженими грінками.
Прокрутка до верху