Яловича вирізка запечена в духовці

Яловича вирізка запечена в духовці

Яловича вирізка запечена в духовці

Яловича вирізка запечена в духовці

Для цього рецепта вибирайте молоду і ніжну яловичину, ви повинні бути певні, що м'ясо швидко готується. Якщо дотримуватись часу приготування, то вирізка буде рожевою і легко пропеченою всередині. Краще м'ясо обв’язати шворочкою і після діставання з духовки її зняти.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 45 хвилин
Загальний час: 1 година

Інгредієнти для рецепту

На 2 особи:

  • 400 g яловичої вирізки
  • 1 зубчик часнику
  • 2 tbsp оливкової олії
  • 120 ml води
  • чебрець (тім’ян)
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • Розігріти духовку до 220 градусів. М'ясо обв’язати шворочкою (факультативно) і покласти у форму для запікання. Розрізати навпіл зубчик часнику і добре натерти м'ясо. Натерти м'ясо сіллю та перцем. Посипати чебрецем на полити оливковою олією. Часник покласти зверху на м'ясо.
  • Запікати протягом 15 хв. Дістати з духовки, зняти шворку, влити у форму воду, перекласти на дно форми зубчики часнику і запікати ще протягом 15-20 хв хвилин, залежно від бажаної степені пропікання.
Прокрутка до верху