Тушкована свинина в сметані з гірчицею

Тушкована свинина в сметані з гірчицею

Тушкована свинина в сметані з гірчицею

Тушкована свинина в сметані з гірчицею

Якщо ви шукаєте спосіб, як швидко та незвично приготувати свинину – вам до нас. Сметана додає ніжного вершкового смаку, а гірчиця – легкої пряності. Рецепт простий та невибагливий.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 1 година
Загальний час: 1 година 20 хвилин

Інгредієнти для рецепту

На 4 особи

  • 1 kg свинини нарізаної шматками для тушкування (передня чи задня шинка ідеально підійдуть)
  • 2 цибулини
  • 3 морквини
  • 250 ml білого вина
  • 250 ml води
  • 2 tbsp гірчиці (не гострої)
  • 2 tbsp борошна
  • оливкова олія
  • 30 g вершкового масла
  • 200 ml сметани або густих вершків
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • У сковороді обсмажте шматочки свинини на оливковій олії.
  • Тим часом почистіть моркву та наріжте її невеликими скибочками, цибулю подрібніть, все разом обсмажте у посудині, де готуватиметься страва.
  • Як тільки овочі почнуть підрум’янюватися, додайте воду, біле вино та шматки свинини.
  • Накрийте каструлю кришкою і готуйте 45 хвилин.
  • Вийміть шматки свинини, додайте в каструлю масло та борошно, обсмажіть 1 хв ретельно перемішуючи, тоді додайте гірчицю і густі вершки. Дайте соусу загуснути.
  • Додайте м’ясо і накрийте кришкою на 5 хвилин, щоби м’ясо просочилося соусом.
  • Подавати з відвареною картоплею.
Прокрутка до верху