Свиняча вирізка в духовці

Свиняча вирізка в духовці

Свиняча вирізка в духовці

Свиняча вирізка в духовці

Свинина прекрасно підходить для запікання великим шматком, тому що це ніжне та м’яке м’ясо, а достатня кількість жиру гарантує хрумку золоту шкірку. Свинина легко поєднується з різноманітними гарнірами та практично всіма овочами.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 50 хвилин
Загальний час: 1 година 5 хвилин

Інгредієнти для рецепту

На 4 особи:

  • 50 g свинячої вирізки
  • жир, зрізаний з вирізки або шматочок сала
  • 25 g масла
  • 1 зубець часнику
  • 50 ml води
  • оливкова олія
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • Нагріти духовку до 210 градусів.
  • Нашпигувати м'ясо шматочками жиру разом з розрізаним на 3-4 скибочки зубчиком часнику.
  • Покласти м’ясо у форму для запікання, зверху покласти масло і налити у форму воду. Посолити та поперчити.
  • Запікати у нагрітій духовці протягом 45 хв. Після 25-30 хв дістати форму з духовки та полити м'ясо його ж соком. Якщо вся рідина википіла – додати трохи води. Вирізка готова, коли м'ясо зверху рум’яне та хрумке, а всередині повністю пропечене.
Прокрутка до верху