Салати з печінки з вигадкою
Звичайний смак салатів з печінкою кардинально змінюється з деякими додатковими інгредієнтами: підсмажені печериці, консервована кукурудза та горошок, болгарський перець, пекінська капуста, шматки мандаринки або горіхи. Для заправки спробуйте додати 1-2 ст. л. гірчичного соусу або декілька вичавлених зубчиків часнику.
Салат з печінки та буряка
На жаль, корисний і абсолютно доступний буряк використовують найчастіше у «шубі» з оселедцем або у вінегреті. Натомість, радимо приготувати салат з курячої печінки, буряка та волоських горіхів. Курячу печінку потрібно підсмажити, наприкінці додати цибулю й разом смажити до золотавого кольору. Буряк відварити та натерти на великій тертці. З’єднати компоненти, додати подрібнені горіхи, заправити майонезом. Просто й швидко – такий поживний салат з печінкою чудово урізноманітнить ваше меню.
Салати з печінки
Інгредієнти для рецепту
- 350 g Печінка
- 2 qt Цибуля
- 3 qt Яйця
- 4 qt Мариновані огірки
- 4 qt Морква
- 100 g Майонез
- Олія – для смаження
Кроки приготування
- Телячу печінку відварюємо у підсоленій воді, охолоджуємо й натираємо на великій тертці.
- Моркву відварюємо, очищаємо й також натираємо на тертці.
- Відварюємо яйця, очищаємо, натираємо білки на тертці. Жовтки залишаємо для оздоблення.
- Цибулю нарізаємо кубиками та обсмажуємо в олії.
- Огірки нарізаємо кубиками.
- Викладаємо шарами інгредієнти: печінка, морква, білки, огірки, цибуля. Потім повторюємо ще раз, змащуючи кожен шар майонезом.
- Натираємо жовток на дрібній тертці й прикрашаємо наш салат з печінки.