Салат з шампіньйонами та овочами
Пропонуємо рецепт неймовірно смачного салату з шампіньйонами та овочами. Жодну страву неможливо зіпсувати печерицями. Але, якщо сьогодні у вас немає настрою експериментувати, радимо приготувати яскравий салат з шампіньйонів – дуже апетитну закуску. Часу потрібно обмаль.
Друкувати
Pin
Оцінити
Порції: 5 осіб
Інгредієнти для рецепту
- 200 g маринованих шампіньйонів (печериць)
- 2 солодких перці
- 2 середніх помідори
- 1 морква
- 2 зубчики часнику
- 2 tbsp рослинної олії
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Петрушка
- Листя салату
Кроки приготування
- Відварюємо моркву. Після охолодження нарізаємо поздовжніми смужками.
- Солодкий перець очищаємо та нарізаємо також смужками.
- Помідори нарізаємо невеликими часточками.
- Мариновані шампіньйони нарізаємо пластинками.
- Часник подрібнюємо.
- Складаємо підготовлені інгредієнти у миску та обережно перемішуємо.
- Солимо та перчимо салат з шампіньйонами та заправляємо олією.
- Красиво викладаємо салат з печерицями у плоску салатницю на попередньо покладене листя салату.
- Прикрашаємо салат з шампіньйонами петрушкою. Пригощайтеся!
Салат з шампіньйонами – цікаві рецепти
Поживний і неймовірно смачний салат з шампіньйонами виходить з печериць з додаванням курятини або креветок.
У салатах шампіньйони добре поєднуються з різними овочами – кукурудзою, квасолею, броколі, зеленим горошком, капустою, огірками.