blank

Салат з шампіньйонами та овочами

blank

Салат з шампіньйонами та овочами

Пропонуємо рецепт неймовірно смачного салату з шампіньйонами та овочами. Жодну страву неможливо зіпсувати печерицями. Але, якщо сьогодні у вас немає настрою експериментувати, радимо приготувати яскравий салат з шампіньйонів – дуже апетитну закуску. Часу потрібно обмаль.
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Ключове слово: пісний салат, салат, салат з грибами, салат з шампіньйонів
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 45 хвилин
Порції: 5 осіб

Інгредієнти для рецепту

  • 200 g маринованих шампіньйонів (печериць)
  • 2 солодких перці
  • 2 середніх помідори
  • 1 морква
  • 2 зубчики часнику
  • 2 tbsp рослинної олії
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Петрушка
  • Листя салату

Кроки приготування

  • Відварюємо моркву. Після охолодження нарізаємо поздовжніми смужками.
  • Солодкий перець очищаємо та нарізаємо також смужками.
  • Помідори нарізаємо невеликими часточками.
  • Мариновані шампіньйони нарізаємо пластинками.
  • Часник подрібнюємо.
  • Складаємо підготовлені інгредієнти у миску та обережно перемішуємо.
  • Солимо та перчимо салат з шампіньйонами та заправляємо олією.
  • Красиво викладаємо салат з печерицями у плоску салатницю на попередньо покладене листя салату.
  • Прикрашаємо салат з шампіньйонами петрушкою. Пригощайтеся!

Салат з шампіньйонами – цікаві рецепти 

Поживний і неймовірно смачний салат з шампіньйонами виходить з печериць з додаванням курятини або креветок. 

У салатах шампіньйони добре поєднуються з різними овочами – кукурудзою, квасолею, броколі, зеленим горошком, капустою, огірками. 

Прокрутка до верху